Legetøjsautocamper foran rigtig autocamper på Autocamperplads i Juelsminde

Autocamperpladser i Horsens, Odder og Juelsminde

Foto: Destination Kystlandet

Se hvor du kan campere med din autocamper ved havne, langs kysten og i det skovklædte Bakkeland i Horsens, Odder og Juelsminde.

Find autocamperpladser

Der er stor frihed og mange muligheder ved at autocampere i Danmark, så længe du overholder en række simple regler. Dem kan du læse mere om på Naturstyrelsens hjemmeside. Nedenfor finder du en oversigt over autocamperpladser og campingpladser med særlige pladser til autocampere i Kystlandet.

Liste
Kort
Autocamperpladser på Horsens City Camping
Foto: Horsens City Camping

Horsens City Camping

Horsens City Camping ligger i et smørhul på Husodde Strand blot et stenkast fra Horsens centrum. Den veludrustede campingplads råder også over et område til autocampere, og flere af autocamperpladserne har udsigt over den smukke Horsens Fjord.

Læs mere
Bygholm Sø Camping
Foto: Bygholm Sø Camping

Bygholm Sø Camping

Den smukt beliggende Bygholm Sø Camping i udkanten af Horsens råder over et mindre antal pladser beregnet til autocampere. Derudover er det også muligt at benytte campingpladsens øvrige pladser til autocampere.

Læs mere
Autocamperpladsen på Horsens Marina
Foto: Jan Laursen

Autocamperpladsen på Horsens Marina

Ved Horsens’ lystbådehavn, ganske tæt på byens centrum, har du mulighed for at overnatte i egen autocamper eller campervan. Her kan du nyde godt af marinaens faciliteter, i gåafstand til byens oplevel...

Læs mere
Autocamperpladsen på Juelsminde Havn
Foto: Destination Kystlandet

Autocamperpladsen på Juelsminde Havn

Det er svært at finde en autocamperplads, som er bedre placeret end pladsen på Juelsminde Havn og Marina. Her kan du overnatte helt ned til havnekajen og lystbådehavnens mange spisesteder og aktivitet...

Læs mere
Autocampere på Hygge Strand Camping
Foto: Hygge Strand camping

Hygge Strand Camping

Smukt beliggende på Odderkysten mellem Horsens og Aarhus ligger den fredelige Hygge Strand Camping, der også tilbyder pladser til autocampere. Pladsen tilbyder både quick-stop og længerevarende ophold

Læs mere
Luftfoto af Saksild  Strand Camping
Foto: Saksild Strand Camping

Saksild Strand Camping

Blot 200 meter fra en af landets bedste sandstrande ligger Saksild Strand Camping, og autocampere er velkomne på alle pladser.

Læs mere

Se også

Horsens City Camping
Camping i Kyslandet
Den Genfundne Bro
Oplevelser i Kystlandet
Vandretur på Kaninoen på Endelave med familie
Byer og øer
To piger går foran kunstværk på festivalen Wall of Sound i Destination Kystlandet
Det sker