©  Foto:

Autocamperpladsen på Juelsminde Havn

Det er svært at finde en autocamperplads, som er bedre placeret end pladsen på Juelsminde Havn og Marina. Her kan du overnatte helt ned til havnekajen og lystbådehavnens mange spisesteder og aktiviteter.

Vågn op til lyden af havets bølger

Ved marinaen i feriebyen Juelsminde finder du denne autocamperplads med 16 pladser. Den lille plads er exceptionelt godt placeret ved den travle havn, hvor det myldrer med liv om sommeren. Udsigten fejler ikke noget – du kigger nemlig lige ud på det gamle havnebassin, der ligger kun få meter fra dit mobile home.

Når du overnatter på pladsen, har du adgang til havnens faciliteter såsom toilet og bad. Der findes desuden mange udendørsarealer med grillpladser og adskillige bænkesæt.

 

En af Danmarks mest stemningsfulde havne

Ifølge TripAdvisor er Juelsminde Havn og Marina den bedste i Danmark. Og det er ikke uden grund. Når sommeren kalder, og solen kommer frem, myldrer det med liv i området. Her ligger adskillige lækre spisesteder i vandkanten og ishuse med mange fristelser. Børn kan lege på den store legeplads eller dyste i krabbevæddeløb på krabbebroen.

I løbet af sommeren er der mange events og begivenheder, og du kan tit opleve livemusik. Eller du kan fordrive tiden med et spil minigolf. Havnen ligger i forlængelse af byens centrum, der byder på gode shoppingmuligheder og supermarkeder, hvor du kan købe ind til aftensmaden. Og ja – så ligger Blå Flag-stranden Storstranden lige ved siden af havnen. Hvem har ikke lyst til at tage en dukkert ved den milde østkyst eller dase i solen?

Havnen i Juelsminde har det hele.

 

Er alle pladser optaget?

Autocamperpladsen er populær, og det kan ske, at den er fuldt booket. Men fortvivl ej. Få hundrede meter herfra ligger endnu en autocamperplads.