©  Foto:

Wellness på Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord byder på forkælelse for krop og sjæl. Her finder du et kæmpe udvalg af termiske bade, bassiner, saunaer, dampbade og skønne spabehandlinger, der utvivlsomt vil give dig en stemningsfuld og sanselig oplevelse. Tag kæresten eller vennerne med til en dag i afslapningens tegn. 

De Termiske Bade – en kilde til absolut velvære

Læn dig tilbage i De Termiske Bade og væk dine sanser i vandbassiner med forskellige temperaturer, brusere, saunaer og dampbade. Her bliver vandoplevelserne kombineret med lyde, lys og dufte, der sender dig helt til den syvende himmel.


Bestil altid tid til dit besøg i badene, så er du sikker på at Hotel Vejlefjord har plads til dig.

Behandlinger bookes på 7682 3380, hvor du kan få råd og vejledning omkring den helt rigtige behandling til dig. Du kan altid finde inspiration på hjemmesiden og skrive til receptionen på ovenstående mail.

 

De syv bade

Panorama-badet: Med en vandtemperatur på ca. 32 grader er dette det helt oplagte sted at starte. Varm musklerne op til du er helt afslappet og gå på opdagelse i de små huler langs bassinet, hvor du kan trække dig tilbage eller nyde udsigten over parken. 

Skovbadet: Dette bassin forbinder De Termiske Bade med brynet af bøgeskoven, hvor du kan nyde udsigten over fjorden og parken under åben himmel. Der er siddepladser i bassinet, og her har du åben skue til naturen og de flotte farver året rundt i det 32 grader varme vand. Måske derfor er Skovbadet en af gæsternes absolutte favoritter?

Aroma-badet: Kan vand dufte? Ja, det kan! Oplev hvordan i denne lille hule, hvor vandet er tilsat aromatiske dufte, som øger det generelle velvære.

Lys-badet: I dette bassin reflekteres lyset fra bassinets bund og brydes af vandets overflade i smukke mønstre. Oplev hvordan lyset og den særlige stemning påvirker dine sanser.

Lyd-badet: Musik under vand? Ja da! Sænk dig ned i dette lyd-bassin, og oplev hvordan tonerne fra Niels Ejes kompositioner får din krop og dine tanker til at slappe helt af.

Ild-badet: I dette bassin er der skruet helt op for temperaturen. Mærk hvordan det 42 grader varme vand sætter fut i blodcirkulationen og giver følelsen af, at musklerne langsomt smelter og giver slip på spændinger. Bliv i bassinet så længe det er behageligt og oplev, hvordan de røde vægge forstærker varmens effekt.
Afslut Ild-badet med et koldt gys i Is-badet. Den store temperaturforskel stimulerer blodomløbet og udløser et fantastisk afslappende velvære.

Is-badet: Omringet af is-blå vægge kan du her tage et dyb i det 8 grader kolde vand. Kommer du direkte fra det varme Ild-bad, vil den store temperaturforskel sparke endnu mere gang i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer. Der anbefales tre hurtige skift mellem Ild- og Is-badet, men mærk naturligvis efter, hvad der føles godt for dig.

 

 

Brusere

Sommerregn: Glemt alt om paraplyer, men tag turen gennem denne otte meter lange granitgang og mærk, hvordan de bløde dråber fra sommerregnen blidt omslutter og forfrisker kroppen. De store dråber falder fra fem meters højde og reflekteres i et regnbuelys inden de rammer og blidt masserer den bare hud.

Mammut-brusere: Træd ind i disse granithuler, hvor der løsnes op for ømme muskler med stråler af varmt vand fra tre meters højde. Du kan opleve forskellige stråler fra fire forskellige dyser, der har hver deres masserende effekt.

 

Saunaer og dampbade

Skovsauna: Fra De Termiske Bade kan du følge en lille gangbro ud til et træplateu. Her finder du den lækreste sauna midt ude i naturen og med masser af plads. Saunaen er byggen oven på en af Vejlefjords mange naturlige kilder, og herfra kan nyde den tørre varme midt i naturen.

Det er også i Skovsaunaen, at du kan opleve gusmestrene fordele varme og dufte i et herligt møde med kolde gys, der afspænder musklerne og giver en herlig form for velvære i både krop og sind.

Dampbadet: Damp blødgør krop og muskler. I dampbadet vil du opleve, hvordan varmen tager til, i takt med at du bevæger du dybere ind gennem badets tre sektioner.
I Vitalbaren kan du købe en lækker bodypeeling og påføre den i dampbadet med små cirkelbevægelser (skal skylles af under bruseren, inden du går videre).

Aroma-sauna: I aromasaunaen kan du blive gennemvarmet af den tørre varme. Jo højere du sætter dig op på bænkene, jo varmere er det. Bliv så længe det føles behageligt og køl derefter ned under koldt vand. Gentag turen mellem saunaens varme og det kolde gys tre gange – og altid med gyset til sidst!

 

Thalasso Spa

Saltbadet: Saltvand har nogle fantastiske egenskaber, der bringer velværen helt op til overfladen. Læn dig tilbage og mærk, hvordan det varme, bløde saltvand lader dig flyde let og ubesværet og giver krop og sind en velfortjent pause.

Saltsauna: Træd ind i den 70 grader varme sauna og mærk, hvordan saltdampene giver velvære og letter vejrtrækningen. Saltet har også en meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

Solterrasse: Skyl kroppen af under terrassens udendørs bruser, mens du nyder den friske fjordluft og den åbne himmel. Om sommeren kan du slappe af og nyde solens stråler fra en af terrassens solsenge.

Thalasso Spa er forbundet med De Termiske Bade via en gangbro til solterrassen. Husk altid at skylle saltvandet af, inden du skifter mellem badene.

 

Kan jeg tilkøbe spabehandlinger?

Ja, det kan du. I spaafdelingen finder du en hel verden af plejende og terapeutiske behandlinger, fx

  • Scrub & wrap behandling
  • Kropsbehandling, fx klassisk kropsmassage
  • Ansigtsbehandling
  • 3-i-1 pakke, sammensat af behandlinger, der supplerer hinanden. Derudover tilbydes manicure, pedicure og vandterapi.

Følg dette link for at læse mere om badene, spabehandlinger og spaarrangementer.