©  Foto:

Velklædt - Din Tøjmand Odder

Midt på gågaden i Odder ligger dette lokale centrum for herremode. Her finder du tøj til enhver anledning til den modebevidste mand. Kom ind og se de nye styles og bliv Velklædt.

Moderne og stilfuldt tøj til mænd og drenge

Velklædt – Din Tøjmand Odder er stedet, hvor stilbevidste mænd i alle aldre og størrelser kan få opfrisket garderoben med nye kollektioner fra velkendte brands. Med sin centrale placering midt i byens handelsliv, er denne nye herretøjsbutik oplagt at besøge på shoppingturen i Odder.

Uanset om du leder efter tøj til hverdag, arbejde, fest, afslappende tøj til søndagen derhjemme eller måske et nyt bælte eller et par sko, står personalet klar til at vejlede dig til det helt rigtige køb. Hos Velklædt tror de nemlig på, at god service aldrig går af mode. Personalet sætter en stor ære i at sikre sig, at du som kunde bliver guidet til et perfekt køb, der matcher din personlige stil.

Butikken rummer et nøje udvalgt sortiment af stærke brands. Hos Velklædt kan du finde det populære, bæredygtige tøj fra ELSK. Du kan også finde sæsonens nye kollektioner fra Mads Nørgaard og kvalitetsskjorter fra Olymp.

 

Din Tøjmand

Velklædt er en del af Din Tøjmand, som er en landsdækkende kæde af herretøjsbutikker. Din Tøjmand hylder det trendy i at være almindelig og klæder alle den danske (og udenlandske) mand på med tøj som han føler sig hjemme i. Butikken i Odder har stor gavn af kædens samarbejde med kendte producenter og mærker, og du kan derfor finde blandt andet Matinique, Marlboro Classic, Brax, Gabba, Bjørn Borg, Digel, Fynch-Hatton og Eton hos Velklædt i Odder.

 

Åbningstider

Velklædt – Din Tøjmand Odder holder åbent mandag-lørdag i hver uge. På deres hjemmeside kan du se de nøjagtige aktuelle åbningstider. Her kan du også tage et kig på Din Tøjmands sortiment i webshoppen inden du besøger butikken i hjertet af Odder.

 

På shopping i Odder

Odder byder på en overraskende spændende bymidte for en by kun 11.000 indbyggere. Ved byens livlige gågade Rosensgade, og de omkringliggende torve, er der masser af spændende specialbutikker og spisesteder med udeservering. Her samles lokale og Odderkystens mange turister for at shoppe, opleve og nyde livet.

Du kan læse mere om aktiviteter og oplevelser i Odder på denne side.