©  Foto:

Sol og Strand

Leder du efter sommerhuset til kystferien ved den jyske østkyst? Hos Sol og Strand kan du booke basen til din ferie omkring de dejlige strande ved Odderkysten og på Juelsmindehalvøen. Her kan I nyde de børnevenlige badestrande i kort afstand til regionens byer og attraktioner.

Sommerhusferie ved vandkanten

Den jyske østkyst er et dejligt, sikkert og fredeligt valg, når du skal leje et sommerhus til ferien i det danske sommerland. Her får du fine sandstrande med lavt, roligt vand i små, hyggelige feriehusområder, hvor du føler, at du er langt fra hverdagen. Men samtidig er du ganske tæt på mange af Jyllands spændende oplevelser, byrum og aktiviteter for hele familien.

Hos Sol og Strand finder du et bredt udvalg af sommerhuse spredt rundt i området. Her kan du for eksempel nyde en ferie med havudsigt ved dejlige Saksild Strand eller havnebyen Juelsminde.

 

Book dit ophold

Sol og Strands hjemmeside kan du finde feriehuset til dit ophold. Du kan også søge direkte på sommerhuse i:

Odderkysten
Juelsmindehalvøen

 

Eksperter i sommerhusudlejning siden 1979

Sol og Strand er et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer med mere end 6.000 sommerhuse i hele landet. De har mere end 40 års erfaring i at finde det helt rigtige sommerhus til ferielystne danskere og udlændinge.

Sol og Strand kvalitetstjekker alle sommerhuse, så du er sikret en god standard, uanset hvilket hus du vælger og hvilke faciliteter huset har. Du får desuden gratis afbestillings- og indboforsikring med i købet, så du ikke risikerer en ubehagelig økonomisk overraskelse.

Mere end 100.000 tilfredse kunder vælger hvert år Sol og Strand, når der skal holdes miniferie eller et længere ferieophold i sommerhus.

Lokalbureauet, som dækker Kystlandet ligger i As Vig. Du er velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål til booking.