©  Foto:

Rock i Lunden

Er du til musik, fællessang, festlig stemning, lyse nætter og skønne naturrige omgivelser - så er Rock i Lunden lige noget for dig. Her får du fantastiske koncerter fordelt hen over sommeren med stor variation i musikken fra mange forskellige kunstnere.

Helaftensoplevelser i hyggelige omgivelser

Rock i Lunden er en fast tradition i Horsens, hvor der hver sommer afholdes en række sommerkoncerter. Koncerterne foregår på den gamle friluftsscene i den centralt beliggende park Caroline Amalie Lund (i daglig tale kaldet Lunden). Friluftsscenen er omkranset af store bøgetræer, der skaber en intens og hyggelig stemning, hvor musikken og samværet er omdrejningspunktet.

Den gamle friluftsscene er opbygget som et amfiteater, hvor siddepladserne skråner opad, hvilket omkranser scenen, og giver tilskuerne et godt udsyn. Foran scenen er der ståpladser i ægte moshpit stil, til dig der ønsker at opleve musikken og stemningen helt intenst. Der er også afsat pladser til kørestolsbrugere, hvor udsynet til scenen er i top samt et kørestolsvenligt toilet ved indgangen.

 

Altid fantastiske kunstnere

Programmet til Rock i Lunden er et folkeligt og alsidigt program med stor variation af folkekære kunstnere, up-coming artister og alt herimellem. Genrerne spænder lige fra pop til rock med både tidløse klassikere til radioaktuelle ørehængere. Du må hellere varme stemmebåndet op, så du kan skråle med på dine yndlingssange.

Der er to koncerter hver aften, så du kan se frem til en helaftensoplevelse i bedste selskab. Pladsen åbner allerede kl. 18, så I kan komme i god tid og hygge på pladsen inden musikken starter. På koncertpladsen er der forskellige boder med mad og drikke, så ingen går sultne eller tørstige hjem.

 

Årets musikprogram til Rock i Lunden:

Fredag 31. maj kl. 18.00: 
Pil // Rasmus Seebach

Lørdag 29. juni kl. 18.00:
Tim Christensen // Beth Hart

Fredag 23. august kl. 18.00:
Malte Ebert // Folkeklubben

Fredag 13. september kl. 18.00:
Carpark North // Alex Vargas

Læs mere om årets kunstnere på Rock i Lundens hjemmeside.

 

En eller fire dage med musik

Du kan opleve alle koncerterne med en partoutbillet, hvor du får adgang til alle tre dage til en favorabel pris - så er du sikret en musikrig sommer. Du kan også købe en endagsbillet til netop den dag, din favoritkunster skal spille. Billetterne kan købes på Rock i Lundens hjemmeside.

 

Mere musik i Horsens

Rock i Lunden er arrangeret af Horsens & Friends, der også står bag store stadion koncerter, festivaler og arrangementer så som Jailbreak og Beers Behind Bars. Du kan holde dig opdateret på byens koncerter og arrangementer på Horsens & Friends’ hjemmeside.