Gå til indhold
©  Foto:

Restauranten hos Endelave Kro

Når du besøger ferieøen Endelave på en dagstur eller ferie, bør du unde dig selv at besøge øens samlingssted, Endelave Kro, som byder på skønne, danske måltider til frokost og aften, som kan nydes på den solrige terrasse eller i den hyggelige krostue.

Endelaves kulinariske centrum

Endelave Kro finder du 10 minutters gang fra færgelejet lige i hjertet af Endelave by på Kongevejen. Den sand-grå bygning med det ikoniske 'kanin-skilt' indbyder til hyggelige stunder både i den charmerende og autentiske krostue og på terrassen ud mod gaden. Her kan du altid få serveret et godt måltid mad. Og du er også velkommen til at sidde og nyde kolde drikkevarer på terrassen i solen – eller krybe i læ i krostuen med en kop kaffe og hjemmebagt kage.

Kroen har stor passion for madlavning og bestræber sig på at bruge så mange lokale råvarer som muligt, lave alt fra bunden og bruger meget gerne naturen omkring sig, som forrådskammer.

 

Danske klassikere af høj kvalitet

Menuen på Endelave Kro består af traditionel dansk kromad med et moderne twist, lavet fra bunden med fokus på de gode råvarer.

Vælg mellem kroens tidløse klassikere såsom smørrebrød, stjerneskud, æggekage eller en en kæmpe-tartelet. 

Til aften (17-21) kan du desuden bestille den lækre bøf-bearnaise af højreb eller kroens tre-retters menu, der sammensættes med sæsonens råvarer. Dertil kan du altid nyde en lækker vinmenu med tre glas vin, som er nøje udvalgt til menuen.

Du kan se den aktuelle menu på Endelave Kros hjemmeside.

 

Overnatning og ophold

Endelave Kro tilbyder overnatning på både enkelt-, dobbelt- og familieværelser.

Læs mere om overnatning og ferieophold her - og book dit næste besøg med det samme.

 

Tæt på havnen og øens oplevelser

Endelave Kro ligger i udkanten af Endelave by, 600 meter fra færgelejet og tæt på alle byens centrale oplevelser. Herfra er der let adgang til strand og natur – og du kan kigge forbi kroen før eller efter naturudflugten, når du trænger til en pause eller når du venter på færgen.

Udforsk øen til fods på Kaninoen, lej en cykel eller en golfbil eller oplev den fredelige ø fra ryggen af en islandsk hest.

Find inspiration til din tur til Endelave på denne side.

#kystlandet: