Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Pynten

Restaurant Pynten ligger i skønne omgivelser ved Horsens Marina. Med udsigt til Horsens Fjord serveres der lækre danske retter i den hyggelige historiske restaurant. Uanset om du vil nyde en skøn middag med dine nærmeste eller om du trænger til en kold is fra stedets ishus, så er du velkommen hos Pynten.

Historisk bygning - med havet i baggrunden

Restaurant Pynten er beliggende ved by-stranden Langelinie i Horsens - omringet af fjorden, og Horsens Marina og dens smukke skibsmaster. Her er der altid liv og leben, uanset sæson og vejr - og fra Pyntens store 360 graders terrasse kan du følge med i livets gang på lystbådehavnen, med en frisk brygget kop kaffe i hånden, eller måske flankeret af et luksus-stjerneskud med et glas iskold hvidvin. 

 

Klassiske retter á la carte 

Hos Pynten serveres der klassisk dansk mad, der altid er lavet fra bunden, med sæsonens aktuelle råvarer.

Til frokost kan du forkæle dig selv med Pyntens platte, eller nyde den forrygende udsigt med et stjerneskud. Er du på udkig efter de mere gængse
café-retter, kan du også se frem til en sprød Cæsarsalat, en dampende burger eller det helt store hit - Moules frites.

Aftenmenuen består både af klassikere samt Pyntens menu, hvor der er rabat ved køb af 2- eller 3-retters menu. Start aftenmenuen ud med hvidvinsdampede muslinger eller lækre smørdampet asparges - og følg op med ligeledes klassiske hits såsom ribeye, wienerschnitzel eller en elegant urtebagt kuller. Slut af med Pyntens store udvalg af desserter, som “Pyntens jordbærkoldskål” eller en lun brownie.

På menukortet findes der også vegetariske og glutenfrie retter.

Tag et kig på Restaurant Pyntens aktuelle menu og mærk appetitten komme snigende. 

 

Hold dit selskab hos Restaurant Pynten

Pynten tilbyder at afholde jeres selskaber i smukke, historiske lokaler, med udsigt over Horsens Fjord. Lokalerne har plads til selskaber fra 20 - 200 personer, så uanset om du mangler de perfekte rammer til at holde en fødselsdag, bryllup, konfirmation, mindehøjtidelighed, eller noget helt femte, er du altid velkommen til at give Pynten et opkald, så I i fællesskab kan se nærmere på dine ønsker.

Se selskabsmenuerne på www.pynten.dk/selskabsmenuer


Få inspiration til en hel dag ved fjorden

Langs vandet ved Horsens midtby gemmer der sig små og store oplevelser. I kort gå-afstand fra Pynten og Langelinie finder du blandt andet hele 3 museer, fantastisk grønne åndehuller og rekreative områder, legepladser og familieaktiviteter, vandre- og cykelruter langs kysten - og meget, meget mere. 

Se vores stores guide til enten oplevelser ved Horsens Fjord. 

#kystlandet: