©  Foto:

Juelsminde.nu - Surdejsbageri - Fiskehandel

På lystbådehavnen i Juelsminde finder du denne traditionsrige forretning, som både rummer en fiskehandel med eget røgeri samt et surdejsbageri med et stort udvalg af friskbagt brød hver eneste dag.

Fiskehandlen

Oplev den fantastiske og hyggelige fiskehandel på Juelsminde Havn, hvor kvaliteten altid er i absolut topklasse. Det store varierende udvalg indenfor fersk fisk, røgvarer, delikatesser m.m. går perfekt hånd i hånd med det høje serviceniveau, som personalet tilbyder. Duften af friske røgvarer, de berømte fiskefrikadeller og fiskefileter pirrer lugtesansen, så snart du træder ind i butikken. Diskene er fyldt op med både hele og udskårne fisk, skaldyr i stride strømme delikatesser og specialiteter. Her i butikken skal køb af fisk ikke bare være "her og værsgo", det skal være en oplevelse.

 

Et centrum for byen i 90 år

I snart et helt århundrede har der været drevet fiskeforretning i bygningerne på lystbådehavnen i Juelsminde. I al den tid har forretningen været et symbol på kvalitet og en medvirkende faktor i udviklingen af havneområdet. Juelsminde Fisk er ikke bare en butik, men også et stykke lokal kulturarv.

Det er et sted, du MÅ besøge under dit ophold i byen.

 

Surdejsbageriet

I det hyggelige surdejsbageri midt på Juelsminde Havn, er den fornemmeste opgave at tilbyde det friskeste og lækreste brød og kager, hver eneste dag. Alt lavet med kun de bedste ingredienser og udfra stolte traditioner og metoder.  Specialet er surdejsbrød, som udvikles gennem en langsom og naturlig gæring, typisk 24-36 timer. Dette hjælper fordøjelsen og udvikler en dybere smag, aroma og skorpe. Samtidig er surdej rigere på næringsstoffer, og mindre tilbøjelige til at øge dit blodsukker. Surdej indeholder lavere mængder gluten og er generelt lettere at fordøje end brød lavet med bagergær. Kunderne er vilde med det altid friskbagte udvalg, så det er helt sikkert kommet for at blive.

 

NIOR Bistro

I tilknytning til fiskebutikken ligger det meget besøgte spisested, hvor du kan smage den lækre fisk, der sælges i butikken. NIOR Bistro tilbyder fiskeretter tilberedt fra bunden af køkkenets uddannede kokke. Foruden stedets signatur-ret (det populære stjerneskud) er der rig mulighed for at nyde veltilberedte retter og spændende drikkevarer, mens man sænker skuldrene og betragter Juelsminde Havne-liv.

Der er mange siddepladser både ude og inde. Når solen skinner, har du mulighed for at sidde på terrassen med kig til stranden eller helt nede ved havnekajen med en fantastisk udsigt til vandet, både og masser af liv.