©  Foto:

NIOR Bistro

Smag på stemningen af Juelsminde ved dette traditionsrige og moderne spisested på lystbådehavnen. Nyd et lækkert måltid med kolde drikke udendørs ved vandet eller indenfor i den hyggelige restaurant.

Tag en bid af Juelsminde

Med en perfekt placering ved vandet på den travle lystbådehavn i Juelsminde, har NIOR Bistro været et centralt samlingspunkt for byens mange sommergæster i 30 år. Her serveres skønne, sommerlige måltider i maritime rammer.

Hos NIOR tages der ikke imod bestillinger ved bordene. Fokus er i stedet på at levere perfekt tilberedte retter med de bedst mulige råvarer. Blandt andet er fiskehandleren i nabobygningen, Juelsminde Fisk, storleverandør af frisk fisk til NIOR.

 

På menuen

NIOR byder på en alsidig menu med mange retter, der med garanti kan få dine tænder til at løbe i vand. De har i mange år været kendt for deres lækre fiskeretter, men NIOR er meget mere end det. Du kan blandt andet sætte tænderne i den populære rib-burger eller en god steak af oksefilet.

Signaturretten er deres stjerneskud med dampet rødspættefilet, pandestegt fiskefilet, håndpillede rejer og koldrøget laks. Vi kan også anbefale det maritime bræt med dagens udvalg af fisk og skaldyr.

Læg dertil et udvalg af forretter, snacks og desserter, så du let kan sammensætte en spændende og varieret menu.

 

Åben året rundt

NIOR er åbent alle årets 12 måneder. Når sommeren går på hæld, ændres konceptet – i vintermånederne fungerer NIOR som en restaurant, hvor man får anvist bord af en tjener.

 

Kolde drinks i solen

NIOR er stedet, hvis du vil nyde kvalitets-drinks i Juelsminde. Udvalget af drinks spænder bredt fra kendte klassikere som gin & tonic, tequila sunrise og mojito til mere eksotiske drinks som Honolulu og tipsy mermaid.

Og der findes næppe et bedre sted at nye en kold sommerdrink end på NIORs terrasse med udsigt til havnen, skibsmasterne, stranden og områdets liv.

Hver eftermiddag klokken 16-17 er der happy hour. Her kan I får to drinks fra menukortet til 1 drinks pris!

 

Også som takeaway

Alle retter kan bestilles to go. På denne side kan du booke retterne på forhånd. Så er det klar til afhentning, når du ankommer.

 

Gourmet i sommerperioden

I ugerne 27-30 i sommerferien 2024 indtager NIOR i samarbejde med Black Sheep Gourmet den nærliggende bygning Liniepavillonen på den gamle færgehavn i Juelsminde (Strandvejen 26), hvor der serveres spændende gourmet-retter til frokost og aften. Hver uge har et nyt tema fra forskellige verdenshjørner.  

Uge 27: Nordisk

Uge 28: Sydeuropæisk

Uge 29: Latinamerikansk

Uge 30: Asiatisk

NIOR Bistro holder åbent som vanligt i perioden.