©  Foto:

Palsgaard Sommerspil

I den smukke park ved Palsgsaard Slot kan du hver sommer opleve en flot og velproduceret musicalforestilling i fortryllende rammer.

Oplev de populære sommerforestillinger

Hver sommer inviterer Palsgaard Sommerspil til musical på Danmarks smukkeste friluftsscene i Palsgaard Slotspark.

Siden 1972 har der fast været afholdt en ny årlig forestilling, der har tiltrukket sommerglade gæster fra hele landet. Palsgaard Sommerspil er en amatørteaterforening, og de medvirkende deltager frivilligt. Opsætningen er dog ganske professionel, og de 200 frivillige bidrager til at skabe imponerende rammer og uforglemmelige oplevelser for de mange gæster.

 

Monty Python's Spamalot i 2024

I 2024 kan du opleve Spamalot, som er baseret på den legendariske film 'Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de Skøre Riddere). Så find lattermusklerne frem og glæd dig til et gensyn med Sir Lancelot, Sir Brian, gakkerier, og ikke mindst filmens hit 'Always Look On the Bright Side of Life'. 

Forrestillingen spiller i perioden 1/8-15/8. 

 

Picnic i parken

En del af oplevelsen til Palsgaard Sommerspil er at sidde i de hyggelige omgivelser i parken. Du har mulighed for at bestille picnic på forhånd, når du køber din billet, og få den udleveret ved ankomst. Picnicen består af en lækker tapastallerken eller salat og kan nydes på plænen på et medbragt tæppe eller i det store spisetelt.

Du kan også besøge salgsboden Café Wohlert, hvor du kan få pølser, drikkevarer, vin, is slik, kaffe og te.

Du er naturligvis også velkommen til at medbringe egen picnic hjemmefra.

 

De smukke omgivelser

Palsgaard Slot er en herregård med en spændende historie, der går helt tilbage til 1200-tallet. Det smukke trefløjede slot er omgivet af en af landets største slotsparker på hele 21 hektar. Parken er særdeles velholdt, og der er kælet for alle detaljer. Du finder mange sjældne træer og planter med skilte, så du kan se, hvad træsorten hedder. Der er seks mindre søer, fine skulpturer og idylliske gamle bygninger i gulkalket bindingsværk.

Midt i parken finder du friluftsscenen, hvor forestillingerne i dag finder sted.

 

Book billet

På Palsgaard Sommerspils hjemmeside kan du se, hvordan du får billetter. Her får du også overblik over forestillingsdage og priser.