©  Foto:

NIOR Bistro i Horsens

Klassiske fiskeretter, hjemmebagt surdejsbrød og is i lange baner – det kendte og elskede koncept fra NIOR i Juelsminde har fundet sin vej til de billedskønne omgivelser i Horsens Marina.

Populært koncept i smukke, nye rammer

Hvis det lækre kulinariske udvalg hos NIOR Bistro på Horsens Marina virker bekendt, så er det langt fra tilfældigt. Åbningen af de nye lokaler byder nemlig på et glædeligt gastronomisk deja-vu, når alt det bedste fra et kendt og elsket spisekoncept fra Juelsminde flytter ind i Horsens.

Samlet under ét tag på havnen i Horsens kan du nyde både klassiske, danske retter med kølige drinks, sammensætte din egen is af de 36 smagsvarianter eller tage et let og luftigt surdejsbrød med hjem til frokostbordet – den perfekte sammensætning for de kvalitetsbevidste smagsløg.   

 

Klassiske danske madoplevelser med fjordudsigt

NIOR Bistro i Horsens holder åbent til både frokost og aften, og menuen er stort set den samme som hos NIOR Bistro i Juelsminde

Fokus er i høj grad på fisk, og du kan vælge blandt et fint udvalg af populære fiskeretter, men du kan også få bl.a. burgere, salater samt retter til familiens yngste. Maden kan nydes inde i restauranten eller på den store flotte terrasse. Kan man forestille sig noget bedre end en god frokost og et glas kold hvidvin på en sommerdag? Uanset om du sidder inde eller ude, er der udsigt til skibsmaster samt fjordens vand. 

På denne side kan du se hele NIOR Bistro i Horsens' menukort. 

Du har også mulighed for at bestille retterne to-go. Takeaway kan bestilles på denne side. 

 

Isbar med et kæmpe udvalg

Folkene bag NIOR Bistro i Horsens driver også et af Danmarks bedste ishuse i Juelsminde, Havnens Café & Isbar. Det enormt store udvalg af is og toppings tager de med sig til lystbådehavnen i Horsens. NIOR Bistro i Horsens tilbyder byens største udvalg af is fra deres helt egen integrerede isbar - hele 36 forskellige scoops til isvafler, softice med forskellige smagsvarianter samt toppings i lange baner. 

Ja, og så kan du også nyde lækre fristelser som iskaffe, belgiske vafler eller pandekager med is, smoothies, milkshakes, kager og tærter. 

 

Byens surdejsbager

Hos NIOR Bistro i Horsens kan du desuden købe lækkert, friskbagt surdejsbrød fra Seia Surdejsbageri. Bagerudsalget holder åbent klokken 7-12, og i denne periode kan du hente bl.a. morgenbrød, rugbrød og kager af høj kvalitet som har vores største anbefaling. 

 

Et hus for alle, hele året rundt

NIOR Horsens er et sted, hvor alle - uanset alder og præferencer - kan få en god oplevelse. Om du vil nyde frisk fisk ved vandkanten, en romantisk middag i hyggelige omgivelser, en kæmpe is fra byens nye is-mekka, friskbagt brød eller kølige drinks med veninderne, så skaber NIOR Bistro i Horsens de perfekte rammer. 

I tidsrummet 16-17 er der happy hour med dobbelt op på drinks og fadøl. Her til fyraftenstid er stemningen god, men der er også rigelig med plads til at nyde en kop eftermiddagskaffe med kage. 

NIOR Bistro i både Horsens og Juelsminde afholder jævnligt events såsom tematiserede gourmet-aftener, smagninger eller hyggelige event-aftener i stearinlysets skær. Hold øje med NIOR's hjemmeside, hvor fremtidige events vil blive annonceret. 

 

Følg NIOR Bistro i Horsens på sociale medier

Indehaverne af NIOR Bistro i Horsens er nogle af de mest driftige mennesker vi kender, og de præsenterer ofte spændende nyheder og nye koncepter. Vi anbefaler at følge dem på Facebook, hvor du kan få inspiration til nogle af de mange muligheder i byens nye alsidige madhus.