©  Foto:

Mosters Café

Kig forbi denne centrale café på Torvet i Odder til brunch, frokost, lidt snacks, kaffe eller en drink i solen på caféens hyggelige udeareal. 

Hyggen i højsædet

Midt i Odders byliv ligger denne oase med god plads til afslapning og hygge. Torvet er rammen for byens nye samlingssted med servering både ude og inde. Indendørs er der plads til 36 siddende gæster, og et hjørne af caféen er sågar indrettet som lounge med mulighed for at spille spil med venner eller familie.

 

Når sulten melder sig

Mosters Café har åbent i dagstimerne, og er et godt bud, uanset om du har lyst til brunch, moderne caféretter, snacks eller lidt til den søde tand. Prøv den lækre brunch med surdejsbolle, vaffel, skyr, frugt og blødkogt æg. Eller nyd en af de lette frokostretter som hjemmelavet smørrebrød, lækker suppe, surdejs toast eller deres delikatesse tallerken.

Du er også mere end velkommen til at kigge ind til en god kop barista kaffe og et stykke kage.

 

Byens fortovscafe

Stemningen fra caféen strækker sig udendørs til Torvet, hvor der er udendørs servering. Slå dig ned og nyd en kold fadøl eller en specialøl med lidt snacks til på en varm sommerdag. Er humøret mere til et glas rosé, bobler eller forfriskende drinks, så er dette naturligvis også på menuen.

Spændende alkoholfrie fristelser som saft, lemonade og sodavand kan du også få.

 

Tag en lækker is med på shoppingturen

Indehaverne af Mosters Café driver også det populære Mosters Ishus på havnen i Hou. Den gode is har de taget med sig til Odder, og du kan nyde et udvalg af lækker italiensk is fra Okkels.  Du kan sidde og nyde isen ved caféen eller tage den med dig, når du bevæger dig rundt i bybilledet.

Vil du hellere have lidt god kvalitetsis med hjem til fryseren? Så kig forbi og køb en blandet boks med is fra Okkels, vafler og guf.

Læs mere om Mosters Ishus på denne side.