©  Foto:

Karensdal B&B

Hvis du leder efter et godt, hyggeligt og veludstyret overnatningssted i Uldum, så er Karensdal stedet for dig. Her kan du sove i egen lejlighed på privat grund, ganske tæt på natur og byens indkøbsmuligheder.

Bynær overnatning i idylliske omgivelser

Fredeligt beliggende i rolige omgivelser finder du denne private overnatningsmulighed i udkanten af Uldum. Karensdal er en gård, der ligger omgivet af eng og mark. Gården ligger ganske tæt på det spændende naturområde Uldum Kær og har direkte stiforbindelse dertil. Gården er samtidig kun få hundrede meter fra Uldums indkøbsmuligheder og spisesteder.

 

Sov godt i egen lejlighed

Karensdal B&B består af to lejligheder indrettet i en gammel lade. Her har du fine faciliteter med eget badeværelse og et veludstyret køkken med alt, hvad du får behov for under dit ophold: køleskab, service, gryder, pander, elkedel og kaffemaskine samt kaffe og te. Derudover er der komfur og opvaskemaskine i den ene lejlighed, mens den anden er udstyret med kombiovn og kogeplader. Så der er god mulighed for at lave egen mad og nyde det ved spisebordet.

Du har mulighed for at bestille morgenmad inden ankomst.

Begge lejligheder har trådløst internet og TV, og i et fælles opholdsrum mellem lejlighederne er der bordtennisbord og vaskemaskine.

På Karensdals hjemmeside kan du se priser for overnatning.

 

Tæt på områdets oplevelser

Uldum ligger midt i Danmark – tæt på Østjyllands store attraktioner. Herfra er der ikke langt til Billund med LEGOLAND og den internationale lufthavn. Og du er også i kort køreafstand til spændende handels- og oplevelsesbyer som Horsens, Vejle og Aarhus.

I Uldum kan du besøge Uldum Mølle Museum, og ganske tæt på byen løber Danmarks eneste flod, Gudenåen, hvor I kan tage på en mindeværdig kanosejlads.

 

Book dit ophold

Tag fat i Karensdal for at forhøre dig om muligheden for at booke en lejlighed.

 

Karensdal Kultur - store oplevelser venter

På Karensdal er der et lille kulturhus, hvor du af og til kan opleve koncerter og kulturarrangementer. Du kan se de kommende arrangementer på denne side.

Når der ikke er koncerter i kalenderen, er det muligt at booke festlokalerne til private fester. Festlokalet har plads til 70 personer, har en scene og en hyggelig balkon på første sal – de perfekte rammer til fødselsdag, konfirmation, bryllup eller lignende.