©  Foto:

Juelsminde Minigolf

Har du mod på en sjov dyst med familie eller venner? Hos Juelsminde Minigolf kan du prøve kræfter med den store 18-hullers bane, der er egnet til både begyndere og øvede. Kig forbi til et par timers underholdning i de hyggelige omgivelser.

Når I rigtig skal hygge

Ikke langt fra centrum i Juelsminde finder du denne skønne oase for spil og hygge. Hvis du leder efter en sjov aktivitet, hvor I kan knytte bånd og være underholdt i fællesskab, så er du kommet til det rette sted. Banen ligger i grønne, parklignende omgivelser, omgivet af træer og buske. Her er det lyden af fuglekvidder, golfkøllen, der rammer kuglen og glade mennesker, der skaber den særlige stemning.

Der er borde/bænkesæt til fri afbenyttelse, hvor du kan nyde din medbragte mad eller kaffe og kage. Og i kiosken er der mulighed for at købe drikkevarer og is, til når sejren skal fejres, nederlaget skylles ned eller bare når du trænger til en kold forfriskning.

 

Den spændende bane

Hos Juelsminde Minigolf spiller du på 18 fantasifulde tuneringsbaner støbt i beton. Der er stor variation i de 18 baner og de kreative udfordringer som man skal gennem for at få kuglen i hul. Her kan alle være med – både nybegyndere og mere erfarne spillere, der skal udfordres. Stierne mellem banerne er belagt med fliser, og der er gode forhold for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Banen er relativt udfordrende og kræver derfor en vis teknik. Den anbefales fra 12 år og op. 

 

Turneringer

Juelsminde Minigolf arrangerer gerne minigolfturneringer for firmaer, foreninger, skoler, familiesammenkomster eller andre grupper, som kunne have interesse i en god dag i minigolfens tegn. Turneringerne kan også arrangeres uden for normal åbningstid. Kontakt virksomheden og forhør dig om muligheden.

 

Priser og åbningstider

Det koster kun 50 kr. pr. person at spille på den store minigolfbane. Se Juelsminde Minigolfs hjemmeside for aktuelle åbningstider.