©  Foto:

Jørgens Minde

På sydsiden af Horsens Fjord, tæt på strand og naturoplevelser, ligger denne feriebolig i fredelige, landlige omgivelser. Det er den perfekte base for familien på ferie omkring Horsens og for vandrere på Fjordminoen.

Rummelig feriebolig ved Horsens Fjord

Nær landsbyen Sejet ligger denne landejendom, som udbydes til privat overnatning året rundt. På gården drives et mindre landbrug. Fra huset og den store sydøstvendte terrasse er der fjordglimt og en flot udsigt over vidtstrakte marker. Fortsætter du ned for enden af den fredelige vej, ligger en fin strand med en flot udsigt over fjorden.  

 

Plads til hele familien

Ferieboligen hos Jørgens Minde er en oplagt ramme for grupper af alle størrelser. Det består af 1 familielejlighed for 6-8 personer med stue, 2 soverum, køkken m. opvaskemaskine. Toilet og bad i stueplan.

Derudover er der på 1. sal et dobbeltværelse og to enkeltværelser, som kan bookes samlet eller hver for sig. På 1. sal er der fælles stue, toilet, køkken og bad.

I opholdsstuerne på begge etager er der TV, og der er også gratis wifi i hele bygningen. Der er også adgang til haven med havemøbler og grill.

 

Priser og booking

Mulighederne er mange hos Jørgens Minde, og det er muligt at booke alt fra enkeltværelser til hele bygningen med 11 sovepladser. Kontakt Jørgens Minde for at høre om tilgængeligheden og mulighederne for netop din gruppe.

Pris pr. nat:

Enkeltværelse: 300 DKK

Dobbeltværelse: 500 DKK

Familieværelse: 1000 DKK

Familielejlighed: 1000 DKK

 

Oplevelser i nærheden

Jørgens Minde ligger ved landsbyen Sejet på sydsiden af Horsens Fjord, langs hovedvejen mellem Horsens og Juelsminde. Herfra er der cirka 8 kilometer til centrum af Horsens.

Jørgens Minde ligger perfekt i forhold til Fjordminoen, vandre- og cykelruten rundt om Horsens Fjord. Følger du ruten mod vest kommer du til Boller Skov, hvor du kan besøge Boller Slot. Mod øst ligger Glud, som er kendt for Glud Museum, og havnebyen Snaptun, som har færgeafgange til Hjarnø og Endelave.