Kystlandets Velkomstguide 2024/25

Kystlandets VelkomstGuide

Foto: Destination Kystlandet

Hvilke attraktioner skal du besøge? Hvor skal du spise? Hvor finder du de bedste vandreruter? Det og meget mere kan du blive klogere på i Kystlandets årlige velkomstguide, der er spækket med inspiration og tips til oplevelser under din ferie i Odder, Horsens eller Juelsminde.

Velkommen til Kystlandet

Kystlandet er en feriedestination i hjertet af Danmark. I områdets storslåede natur og levende byer finder du store oplevelser og små eventyr, hvor du både kan få pulsen op eller komme helt ned i gear.

Tag på opdagelse langs Gudenåens eventyragtige strøm eller find de fine, østjyske strande - rolige og perfekte til børnefamilier. Tag en smuttur til de charmerende øer, hvor skuldrene sænker sig, så snart du træder af færgen. Eller spring ud i fjordenes oplagte outdoor-aktiviteter og lad dig tryllebinde af de bjergtagende udsigter ud over vandet. 

Alt det finder du i velkomstguiden og dermed i Kystlandet. Men egentlig plejer vi at sige, at den bedste oplevelse her ligger i mødet med de lokale, som elsker området lige så højt, som gæsterne gør. Kysten er klar, og det er dig, der sætter kursen.

Rigtig god tur!

Se også

Den Genfundne Bro
Oplevelser i Kystlandet
Vandretur på Kaninoen på Endelave med familie
Byer og øer
Familie hygger på terrassen i et feriehus i Kystlandet og pige leger med hund og ild i bålfad
Overnatning i Kystlandet
Øhop til Tunø
Det Østjyske Øhav