©  Foto:

Jessie's B&B

I kort gåafstand til Horsens centrum og bystranden Langelinie ligger denne bed & breakfast i Horsens. Her har du mulighed for at leje et værelse på dagsbasis.

Skøn privat overnatningsmulighed i Horsens

Ikke langt fra Horsens Centrum finder du denne lille bed & breakfast i privat bolig. På trods af nærheden til bymidten er den hyggelige parcelhusstemning let at mærke, når du kører ind på den fine lindeallé i sygehuskvarteret.  For enden af vejen ligger den populære bystrand Langelinie, hvor der altid er liv i sommerperioden samt byens lystbådehavn.  Det tager ikke lang tid at gå ind til centrum, som ligger 1,5 kilometer væk med sine mange spisesteder og shopping-muligheder. Bybussen holder lige udenfor døren og gør det let at komme omkring uden at skulle finde parkering til bilen i midtbyen. Jessie’s B&B ligger også tæt på flere af byens spændende museer som Industrimuseet og Horsens Kunstmuseum samt den populære vandrerute Fjordminoen.

 

Sov godt på rummeligt værelse

Jessie’s B&B ligger i en hyggelig etplansvilla med røde mursten. Der er et enkelt rummeligt værelse til udleje på 20 m2. Værelset har egen indgang fra haven, så du ikke skal gennem huset for at komme ind til værelset. Værelset er udstyret med en behagelig dobbeltseng. Der er desuden køleskab, mikroovn, elkedel og et lille siddeområde. Badeværelset er ude på gangen og deles med værten.

Der er adgang til haven og en dejlig terrasse med fjordkig.

 

Book overnatning hos Jessie’s B&B

Kontakt Jessie’s B&B telefonisk for at høre mere om tilgængelighed pris, m.m. Værelset kan lejes på dags-/ugebasis. Når du booker hos Jessie’s er kaffe/te, internet og linned inkluderet i prisen. Jessie’s B&B egner sig godt til enkeltpersoner eller par på kortere ophold i Horsens, men også til håndværkere, som opholder sig i området på ugebasis.

 

Udforsk Horsens

Horsens er en hyggelig handelsby og en lille storby i forklædning. Her er en flot, historisk, men moderne bymidte med et væld af butikker og spisesteder. Horsens er samtidig en livlig by med et pulserende kulturliv – fra hverdagskultur til store koncerter med nogle af verdens største artister. Jessis’s B&B ligger godt i forhold til byens spillesteder og er altid tilgængeligt i forbindelse med større events i byen.

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser ved Horsens.