©  Foto:

Intersport Odder

Midt på gågaden Rosensgade i Odder ligger byens store sportsbutik med tøj og udstyr til al slags vind og vejr. Her finder du alt fra vandresko til træningstøj og liggeunderlag til den aktive ferie eller fritidsaktiviteterne i Østjylland.

Udstyr og tøj til det aktive liv

Intersport har et stort udvalg af tøj, udstyr og sko til et væld af forskellige idræts- og friluftsaktiviteter fra de største internationale brands. Det ved du sikkert allerede godt – for Intersport er et verdenskendt brand med mere end 5.800 butikker i 45 lande, hvilket gør dem til verdens største sportskæde.

Hos Intersport får du den samme gode oplevelse uanset om du er i Amsterdam eller Odder. Her bliver du altid mødt i øjenhøjde af et personale, som brænder for sport. Det er både din globale og lokale sportsbutik.

 

Sortiment og brands

Intersport Odder har udstyret til næsten alle tænkelige fysiske aktiviteter. Her kan du finde tøj og sko til blandt andet løb, cykling, fitness og boldsport. Det er her, hvor du kan finde vindjakken, boldpumpen eller bikinien til sommerhusferien – soveposen, teltet, rygsækken og trekking skoene til outdoor-ferien – og selvfølgelig også et nyt par fodboldstøvler, et skateboard eller en løbetrøje.

Intersport samarbejder med alle de største brands indenfor sportsudstyr. Du kan blandt andet finde de nyeste kollektioner fra Nike, Adidas, Puma, Hummel, Häglöfs og New Balance på hylderne.

 

Åbningstider

Intersport har åbent mandag til lørdag i dagstimerne. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på Intersports hjemmeside.

Odders bymidte byder på et spændende og varieret udbud af butikker, aktiviteter og spisesteder. Få inspiration til oplevelser i byen på denne side. 

 

Besøg også Strandshoppen

Den bedste badestrand ved den jyske østkyst ligger kun få kilometer fra Odder. Ved Saksild Strand finder du butikken Strandshoppen, som, foruden alt det udstyr som du har brug for som strandgæst, lækre caféretter og minigolf, også sælger sportstøj fra Intersport i Odder – ofte til fordelagtige outlet priser.

Læs mere om Strandshoppen på denne side.