©  Foto:

Gravens Street of Fame

I en sidegade til gågaden i Horsens har man gjort noget ganske særligt ud af belægningen. I vaskeægte Hollywood stil er der her stjerner i fliserne, der hylder de mange musikere – store som små – som har optrådt i Horsens.

Selvfølgelig skal provinsens store koncertby da have en stjerneallé

Horsens er kendt som kulturby, og det er ikke mindst de store koncerter med verdens største artister, som har bragt byen på det kulturelle Danmarkskort. Du kender med garanti nogle af de kunstnere, som har optrådt i byen – lad os nævne the Rolling Stones, Madonna, Bob Dylan og Harry Styles som eksempler. Du ville blive overrasket over, hvor mange det egentlig er.

Men Horsens er meget mere end bare megaevents på de største scener. Kulturlivet blomstrer i byen, hvor der er flere spillesteder med koncerter på alle niveauer – fra lokale bands til folkekære landskendte artister og dem, som er kendt uden for landets grænser.

 

Stjernerne i Graven

Gravens Street of Fame er skabt for at hylde koncertbyen Horsens – og ikke mindst bredden i udvalget af koncerter. I den hyggelige og livlige sidegade med butikker er der foreløbig 42 stjernefliser med navnene på udvalgte artister. Det er ikke kun de største navne, som er repræsenteret. Alléen inkluderer navne som Metallica, U2 og Bruce Springsteen, men også Moonjam og Chief1.

 

Mangler du en bestemt stjerne? Bare rolig!

Savner du f.eks. en Bon Jovi-stjerne i Graven? Det gør denne fan. Men Street of Fame er under fortsat udvikling, og der bliver løbende præsenteret nye stjerner. Så hvis du ikke kan finde din favoritkunstner blandt stjernerne, er den helt sikkert på vej. Stjernerne er sponsoreret af lokale virksomheder, som selv vælger kunstneren, som skal foreviges i centrum af Horsens.  

 

Hvem har egentlig optrådt i Horsens?

På denne side kan du se nogle af de mange internationale artister, som har optrådt på en af byens mange scener.

 

Oplevelser i Horsens

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser i Horsens.