©  Foto:

Ferielejlighed på Endelave

Oplev Endelaves unikke østemning fra dette dejlige feriehus. Med sin beliggenhed midt på øen er det let at komme til både skov, strand og by. Her finder du den perfekte base for din øferie – og det optimale udgangspunkt for vandre-, cykel- eller rideturen.

Skøn overnatning i hjertet af Endelave

Midt på de vilde kaniners ø i Kattegat finder du de helt ideelle rammer for familieferien i rolige og naturlige omgivelser. I denne dejlige ferielejlighed er der god plads til udfoldelse – og du er tæt på øens dyreliv, fredede naturområder og skønne oplevelser i selskab med dine nærmeste.

 

Gode faciliteter

Lejligheden består af et stort, rummeligt køkken-alrum, et bad og et værelse med dobbeltseng. I stuen er der sovesofa med plads til to overnattende. Køkkenet er veludstyret med alt hvad du har brug for til madlavning. Lejligheden, som er beliggende i den ene ende af staldbygningen, fremstår hyggelig og nyrenoveret med rustikke træmøbler. Her er ingen TV, men til gengæld wi-fi. Fra den syd- og østvendte terrasse kan du følge med i gårdens liv, som udover værtsparret også bebos af 11 islandske heste.

 

Udforsk Endelave til fods, på cykel eller til hest

Gårdens islandske heste har et vigtigt job. De bliver nemlig brugt til turridning. Der findes næppe en mere mindeværdig måde at opleve Endelave end fra ryggen af en hest. Så drag ud med den erfarne guide og udforsk øens spændende natur. Når du bor i ferielejligheden, er der mulighed for at finde en god pris for turridning. Læs mere om Turridning Endelave på denne side.

Vandreruten Kaninoen tiltrækker årligt mange gæster til øen. Den 21 kilometer lange tur rundt om Endelave langs kysten er skiltet hele vejen. Og hvis 21 kilometer er lidt i overkanten, så kan du følge en ad de kortere ture på øen.

Du kan også tage cyklen med til Endelave eller leje en på øen. Den meget begrænsede trafik på øen gør den helt ideel til udflugter på den tohjulede.  

 

Nær by og havn

Det er ikke just en pulserende bymidte på Endelave. Her foregår alt i sit eget charmerende og karakteristiske tempo, der giver øen den særlige sjæl, som vil bringe dig helt ned i gear. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke sker noget. Øens befolkning står sammen om at arrangere begivenheder til øens gæster, og der er flere spisesteder, butikker, aktiviteter og mulighed for guidede ture på øen.

 

Book dit ophold

Huset udlejes som udgangspunkt på ugebasis til en pris på 3500,- inklusive forbrug og slutrengøring.

Weekender og enkeltdage kan også lejes til mellem 500-750,- pr. nat afhængig af sæson. 

Kontakt værtsparret på tlf. +45 61 75 97 87 for at forhøre jer om muligheden for at booke lejligheden.