©  Foto:

Endelavelejren

Oplev Endelave over flere dage og overnat på denne primitive lejrplads i eget medbragt telt eller i shelter.  Her kan du kombinere den autentiske øoplevelse med lejrstemning og ganske udmærkede faciliteter.

Fredelig og billig overnatning på Endelave

På Endelave kan du udforske smuk, fredet natur og opleve den helt særlige danske østemning, hvor tiden bare går lidt langsommere.

Endelavelejren er det perfekte valg for dig, der gerne vil sove udendørs og være et med naturen. Det er din mulighed for at opleve øen over flere dage uden at det koster noget nævneværdigt. På denne primitive lejrplads er der plads til alle, som har lyst til udeliv.

Pladsen ligger sydvest for havnen ved Vesterby 53, ikke langt fra øens flyveplads. Det er dog i kort gåafstand fra landsbyens oplevelser, butikker og spisesteder.

Der er gode faciliteter i lejren med adgang til toilet, drikkevand, bad, bål og brænde.

 

Overnat i telt eller shelter

Du kan tage dit eget telt med til Endelave eller overnatte i et af pladsens to shelters. Der er et 6-personers og et 4-personers shelter. Hvis du overnatter i et af de to shelters, skal der gøres plads til andre.

Lejrpladsen består af en lille del med plads til ca. 15 personer og en stor, hvor der kan være ca. 150 personer.

Den store plads er i ugerne 27-28-29-30 udlejet til Ølejrbevægelsen, som hvert år holder ølejr med forskellige temaer. Her er der mulighed for en billig ferie sammen med andre.

Den lille del af pladsen kan i disse uger kun benyttes af mindre grupper. Den øvrige del af året kan hele pladsen benyttes.

 

Booking og pris

Prisen for overnatning hos Endelavelejren er 25 kroner pr. døgn uanset om du sover i shelter eller telt. Betaling foregår med MobilePay. Der er skilte med information og nummer til betaling på pladsen.

Grupper over 10 personer bedes booke på forhånd til jhp@horsens.dk eller +45 51 58 99 42. Andre kan bare komme og stille telt op, hvor der er plads. Der er høflig selvbetjening på pladsen.

Vær opmærksom på, at motoriserede køretøjer ikke kan medbringes til Endelavelejren. Bilister henvises til Endelave Camping.

 

Udforsk Endelave

På Endelave kan du slappe af i den charmerende by eller udforske den vilde natur på egen hånd eller med guides. Tag turen rundt om øen til fods eller lej en cykel.

Find inspiration til oplevelser på Endelave i dette tema.