©  Foto:

Dorthe Bent

I landsbyen Ørting nær Odder har den anerkendte glaskunstner og billedkunstner Dorthe Bent sit galleri og atelier. Her kan du beundre hendes farverige værker og finde unik glaskunst til hjemmet.

Lokal multikunstner med smuk glaskunst

I pakhuset ved landsbyen Ørtings gamle stationsbygning har Dorthe Bent sit atelier og galleri. Her laver og sælger hun sine kunstværker, som primært er et varieret udvalg af glaskunst, men også malerier og bronzeskulpturer.

 

Farverig glaskunst med mange detaljer

Dorthe Bent specialiserer sig indenfor glaskunst og laver blandt andet unika fade, skåle og borde, hvor glasset både har funktionel og æstetisk værdi. Dorthe Bent arbejder billedmæssigt med glasset, ved at male på glasset og drysse med glaspulver og knust glas. Glasset rummer mangfoldige udtryksmuligheder. Kunstens udtryk kan både være enkelt og rustikt, men også fyldt med mange detaljer.

I galleriet har du mulighed for at mulighed for at købe glasfade, pyntegenstande af glas, glasbilleder til væggen og glasskulpturer.

På Dorthe Bents hjemmeside kan du se et udvalg af hendes mange kunstværker i glas. Du er velkommen til at kontakte Dorthe Bent og høre om et bestemt værk kan laves på bestilling.

 

Skønne landskabsmalerier

Dorthe Bent laver desuden også billedkunst i form af abstrakte og eksperimenterende landskabsmalerier. Her formidler hun stemning gennem er særlig præsentation af lys og abstrakt brug af mønstre og forskellige lag. Væggene i galleriet er fyldt op med hendes værker, og du kan også se eksempler på malerier med strandmotiv på hendes hjemmeside.

 

Glaskurser for grupper

Kunne I tænke jer at prøve kræfter med Dorthe Bents særlige teknik for glaskunst? Hun tilbyder at afholde kurser for grupper på mellem 5 og 8 kursister i sit atelier. På kurset lærer I om koldglassets potentiale ved at skære, male og drysse med knust glas på samme måde som Dorthe Bent gør i sine egne værker.

Læs mere om priser og booking på hjemmesiden.

 

En del af Kystlandets Art Map

Dorthe Bent er en af mange interessante lokale kunstnere, som åbner døren for spændende kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området