Gå til indhold
©  Foto:

Det Gamle Posthus

I hjertet af Brædstrup, ved det nyrenoverede banetorv, ligger byens kulinariske centrum. I den smukke gamle posthusbygning kan du nyde et lækkert måltid mad til frokost eller aften fra et bredt og spændende menukort.

Store madoplevelser i dejlige omgivelser

Lige midt i Brædstrup, hvor banestien krydser gennem byen, finder du Brædstrups gamle posthus, som nænsomt er blevet renoveret og vakt til live som byens nye spisested. De indbydende lokaler er indrettet med åbent køkken, så du som gæst kan følge med i madlavningen på første parket.

På solskinsdage kan du sidde på den skønne terrasse på torvet og nyde et måltid eller en kop kaffe fra Nørre Snede Kafferisteri.

 

Lækre retter til frokost og aften

På Det Gamle Posthus lægges der vægt på gode, gerne lokale, råvarer, hvilket du som gæst kan smage.

Der serveres klassisk frokost med inspiration fra det danske og franske køkken. Blandt andet stjerneskud, charcuteribræt, salat og burger er på menuen.

Til aften kan du kigge ind til en dejlig 3-retters menu med blandt andet dagens fisk eller en god steak med oksekød fra Skovgaard Gårdbutik.

Til maden tilbydes et lille, velvalgt vinkort med europæiske vine – blandt andet et lille udpluk danske vine fra Cold Hand Winery. Prøv også Det Gamle Posthus’ egen øl ’Flaskepost’ som brygges af Grauballe Bryghus.

Posthuset har også en menu med børnevenlige favoritter, som serveres hele dagen.

 

Posthuset anbefaler

Posthuset sammensætter hver anden uge en ny, spændende menu. I det populære koncept kan du bestille mellem tre og fem retter og se frem til en aften med store smagsoplevelser. Dertil kan vælges vinmenu, hvis det ønskes.

 

Kig ind til eftermiddagshygge

Frem til 16:30 serveres et fristende udvalg af kage, petit four, oste, te, kaffe og varm kakao. Så kom ind i varmen til en hyggelig stund med familie eller venner.

#kystlandet: