Gå til indhold
©  Foto:

Café E

Nyd din frokost på Café E på Horsens Kunstmuseum. Med udsigt ud over parken serverer caféen økologisk mad med lokale råvarer af høj kvalitet.

Når sulten melder sig til frokost

Kun et stenkast fra Horsens Centrum, i byens kunstneriske hjerte, finder du denne indbydende café mellem træerne i folkeparken Caroline Amalie Lund. Gå gennem dørene til Horsens Kunstmuseum, der troner sig op på en bakke i parken, og sæt dig til rette i caféen. Der skal ikke købes entrébillet for at nyde et måltid i det store, lyse rum med et stort glasparti, der giver udsigt over parken. Og du skal ikke finde dit stiveste puds frem. Caféen er et uformelt og roligt mødested, hvor der er plads til at læse en avis med en god kop kaffe – eller at invitere veninderne med til en sandwich eller salat efter shoppeturen.

I caféen kan der bestilles lækre frokostretter fra 55 kroner. Indehaveren værner om stedets lokale identitet og benytter i høj grad lokale råvarer i tilberedningen. Maden er overvejende lavet fra bunden, så du er sikret en unik kvalitetsoplevelse, som ikke kan købes i supermarkedet.

 

Kig ind til kaffe og kage

Hver dag er der nyt hjemmebag på menuen hos Café E. Her kan du nyde en bolle med smør eller et lækkert stykke kage til din kaffe. Er du mere til søde drikke, så er der også et godt udvalg af lokal sodavand og saft.

Det er oplagt at kombinere et besøg i caféen med et væld af aktiviteter. Du kan selvfølgelig tage turen rundt i kunstmuseet, som byder på en imponerende samling af dansk samtidskunst fra de største kunstnere.

Kig også ind i forbindelse med en udflugt i det grønne i Lunden, hvor der er legeplads og god mulighed for aktiviteter og afslapning i naturen.

Og så ligger caféen ikke langt fra byens gågader og shopping-liv.

 

Bordbestilling og åbningstider

På Café E’s hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider. Der er åbent på museumsdage fra formiddag til ud på eftermiddagen. Her kan du også bestille bord ved at udfylde en formular, så du er sikker på, at der er plads, når du kommer.

 

Besøg også indehaverens andre spisesteder

Manden bag Café E, Jimmy Boye Jensen, driver også to andre populære spisesteder i Horsens. Hos Ji-Mi’s kan du få gastronomiske helaftensoplevelser i en intim restaurant midt i byen. Og hos Restaurant Griffenfelds i Stensballe venter store madoplevelser med en smuk udsigt over Horsens Fjord.