Gå til indhold
©  Foto:

Brasseriet på Hotel Vejlefjord

Brasseriet byder indenfor til gastronomisk forkælelse i hyggelige, historiske omgivelser. Uanset om du er på spaophold eller bare kigger forbi til frokost eller aften, så vil du altid blive budt velkommen med et smil og god service.

Brasseriet - Hotel Vejlefjords a la carte restaurant

Der er en hyggelig stemning i Brasseriet og indretningen ganske afslappet med trægulve, lysekroner og bløde stole. I den elegante glassal, serveres den lækre morgenbuffet og den fristende frokostbuffet. Køkkenet byder på sund og ærlig mad med sæsonens friske råvarer.

Se Brasseriets menukort og åbningstider her.

 

Kom til søndagskaffe

Søndage fra kl. 14.00 til 16.00 kan du gå ombord i det store kaffekagebord med boller, forskellige lækre kager og frisk frugt. Husk at bestille bord. På enkelte søndage tilbydes ikke kaffebord. Se hotellets kalender.  

 

Tag en picnnickurv med ud i naturen

Tag på udflugt ved hotellets skønne natur med en lækker madkurv under armen. Kurven indeholder lækkerier som madpandekager med røget laks, minifrikadeller på spyd, salat, oste, muffin m.m.  Og ja, der er naturligvis også service, servietter og kildevand i kurven. Tæppe kan lånes i receptionen.
Kurven skal bestilles dagen før den afhentes. 

 

Bar og panoramaterrasse

I baren og i Saugmans Salon er der plads til hygge og kvalitetstid med kaffe og lækre drinks. 
På den store terrasse er der en fantastisk udsigt, og her har du mulighed for at nyde en hyggelig stund med kaffe  og kølige drinks, hvis vejret ellers tillader det. 

 

Husk at booke bord

Vi anbefaler altid, at du booker bord på forhånd, så du er sikker på at Hotel Vejlefjord har plads til dig. Du kan ringe og bestille bord på +45 96 82 33 80.

 

Restaurant Barbara

Hotellets anden restaurant finder du i hotellets tagetage, og er åben for selskaber og ved særlige lejligheder. Foruden den måske bedste udsigt i regionen, byder Restaurant Barbara på elegant og stilfuld indretning med prismelysekroner og kandelabre, der er en fryd for øjet.