Gå til indhold
Skilt mod Julemarked i passagen i Horsens

Julemarkeder i Kystlandet

Foto: Hanne Nielsen

Skru op for julehyggen og tag på en juletur til Kystlandet med dem, du holder af. Her finder du hyggelige julemarkeder og julestuer, hvor I sammen kan tanke helt op på glögg, æbleskiver og masser af julehygge.

Julemarkeder og julestuer i Horsens, Odder og Juelsminde

Det vrimler med julerier for børn og voksne i alle aldre i Kystlandet. Her kan du se en oversigt

Liste
Kort

Juletræssalg og julemarked på Stensballegaard Gods

Fra 1. søndag i advent og helt op til jul byder Stensballegaard velkommen til det traditionsrige juletræssalg. I weekenderne fra kl. 10.00-16.00 kan I selv fælde juletræet i skoven og efterfølgende nyde stemningen på julemarkedet med inspiration til julepynt og julegaver. Her kan også nydes julehotdog, pandekager, kaffe og meget mere.

Mest for de mindste - jul på Kulturstationen

Hver weekend i ugerne 47-50 er der lagt an til familie(jule)hygge for til den helt store guldmedalje hos Kulturstationen i Horsens. Kom og byg med på et snelandskab, hør julehistorier, lav julepynt og syng med til julekoncert. 

Jul på Klostermølle
Foto: Klostermølle

Julemarked på Klostermølle

Søndag d. 18. december fra kl. 11.00-17.00 afholder Natur & Ungdom - Klostermølle et julemarked med aktiviteter for hele familien. Til julemarkedet kan du blandt andet bygge din egen fuglekasse, komme tættere på naturen og juletidens dyr, opleve en jæger partere et rådyr og meget mere. Der sælges gløgg, kaffe, kakao og æbleskiver.

Tag en tur med juletræstoget på veteranbanen

Igen i år kører det traditionsrige juletræstog på veteranbanen Bryrup-Vrads, og som altid gør toget undervejs holdt ved juletræspladsen, så I kan købe årets juletræ. Toget kører 3.-4, 10.-11. og 17.-18. december med afgange kl. 10.00, 12.00 og 14.00. Billetter skal bookes på forhånd på telefon: 75 75 60 35

Øvrige juleaktiviteter i Kystlandet

#kystlandet: