Gå til indhold
Skilt mod Julemarked i passagen i Horsens

Julemarkeder i Kystlandet

Foto: Hanne Nielsen

Skru op for julehyggen og tag på en juletur til Horsens, Odder, Juelsminde eller Hedensted med dem, du holder af. Her finder du en oversigt over hyggelige julemarkeder i Kystlandet.

Julemarkeder og julestuer i Horsens, Odder og Juelsminde

Det vrimler med julerier for børn og voksne i alle aldre i Kystlandet. Her kan du se en oversigt

Liste
Kort

Juletræssalg og julemarked på Stensballegaard Gods

Fredag den 1. december slår Stensballegaard dørene op til juletræssalg og julemarked. Traditionen tro kan I selv køre i skoven og fælde sit træ, eller I kan vælge jeres yndlingstræ på stadepladsen. Julemarkedet er efterfølgende åbnet alle tre weekender op til jul (1.-3., 9.-10., 16.-17.) fra kl. 10.00-16.00.

Læs mere

Julemarked på Tinnetgaard

Den 2. og 3. december fra kl. 10.00-16.00 er der julemarked i dyrenes tegn på Tinnetgaard. Her kan du møde – og fodre – gårdens dyr, opleve hundeslædeløb, shoppe løs i gårdbutik, arbejde i blomsterværkstedet og meget mere.

Jul på Industrimuseet
Foto: Industrimuseet

Juleweekend på Industrimuseet

Den velkendte juleweekend er tilbage på Industrimuseet d. 2. og 3. december fra kl. 10.00-16.00, hvor den står  på masser af boder med mulighed for at få julegaverne i hus, aktiviteter for hele familien, julepyntede udstillinger og festlig julemusik. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs mere

Jul i landsbyen på Glud Museum

Oplev julen som i gamle dage på Glud Museum mellem Horsens og Juelsminde. Traditionen tro er afholdes der "Jul i landsbyen" d. 3. december 2023 i tidsrummet 11-15, hvor der sysles i værkstederne, koges klejner i køkkenerne og fortælles julehistorier i de pyntede stuer. 

Gran guirlande jul
Foto: Det Gamle Lægehus

Jul i Det gamle Lægehus i Odder

Julen i Det Gamle Lægehus starter med tænding af det store juletræ d. 17. november. Herefter vil der være julerier – og lækkerier – på udvalgte dage helt frem til jul. Følg med på www.detgamlelaegehus.dk

Flere julearrangementer i Kystlandet

Se også:

Julebørn i Odder
Meget mere end bare en julegave

#kystlandet: