Destination Kystlandet
Destination Kystlandet
Destination Kystlandet

Om os

Håndtryk på et kontor

Vi er Destination Kystlandet, som er det fælles turismeselskab for Odder, Horsens og Hedensted kommuner.

Normalt møder du os som VisitOdder, VisitHorsensVisitJuelsminde og MeetingHorsens. Vi udvikler og fortæller om vores område, og vi knokler for at skabe et stærkt samarbejde mellem erhverv, foreninger og kommuner.

Mød Kystlandet

Vi arbejder med

Ferieturisme

Igennem VisitHorsens, VisitJuelsminde og VisitOdder arbejder Destination Kystlandet målrettet for at øge synligheden af – og interessen for – Horsens, Juelsminde og Odder som feriedestination.

Destination Kystlandet samarbejder med en lang række lokale erhvervspartnere om at udvikle området og skabe vækst og aktivitet, så flere feriegæster bliver tiltrukket.

Foruden gæstetiltrækning varetager Destination Kystlandet også gæsteservice (digitalt og analogt) samt erhvervs- og projektudvikling

Erhvervsturisme (Business Events)

MeetingHorsens udvikler og tiltrækker alle former for events – målrettet erhvervsturisme. Vi rådgiver og sparrer med arrangører af møder, kongresser, konferencer eller messer, og vi går gerne ind fra begyndelsen og bistår med idégenerering og konceptudvikling.

MeetingHorsens håndterer naturligvis hele det praktiske forløb, fra ankomst til afrejse, og sikrer, at både arrangører og deltagere får den bedst mulige oplevelse med hjem.

Seneste nyt fra Kystlandet

Se også

Kontakt os
Hænder holder iphone
Find vej
Kortoversigt Destination Kystlandet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Bliv partner
Billedecollage fra Kystlandet
Partnere i Destination Kystlandet
Flere end 270 partnere har allerede valgt at være en del af Destination Kystlandet