Destination Kystlandet
Destination Kystlandet
Destination Kystlandet

Om os

Håndtryk på et kontor

I Destination Kystlandet - et fælles turismeselskab for Odder, Horsens og Hedensted kommuner - arbejder vi for at styrke vores fælles destination og for at skabe forretning for alle vores partnere. 

Normalt møder du os som VisitOdder, VisitHorsensVisitJuelsminde og MeetingHorsens. Sammen udvikler og fortæller vi om vores område, og vi knokler for at skabe et stærkt samarbejde mellem erhverv, foreninger og kommuner.

Hvem er Destination Kystlandet?

Se videoen og hør mere om os.

Videoen er produceret med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Mød Kystlandet

Vi arbejder med

Ferieturisme

Igennem VisitHorsens, VisitJuelsminde og VisitOdder arbejder Destination Kystlandet målrettet for at øge synligheden af – og interessen for – Horsens, Juelsminde og Odder som feriedestination.

Destination Kystlandet samarbejder med en lang række lokale erhvervspartnere om at udvikle området og skabe vækst og aktivitet, så flere feriegæster bliver tiltrukket.

Foruden gæstetiltrækning varetager Destination Kystlandet også gæsteservice (digitalt og analogt) samt erhvervs- og projektudvikling

Erhvervsturisme (Business Events)

MeetingHorsens udvikler og tiltrækker alle former for events – målrettet erhvervsturisme.

Med sin centrale placering ved E45, nær Billund Lufthavn og med gode togforbindelser er Horsens det perfekte mødested. Ovenikøbet har byen et bagtæppe af naturskønne områder, og byder på inspirerende mødelokaler, hvor du kan mærke historiens vingesus. 

Se også

Kontakt os
Hænder holder iphone
Find vej
Kortoversigt Destination Kystlandet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Bliv partner
Billedecollage fra Kystlandet
Partnere i Destination Kystlandet
Flere end 270 partnere har allerede valgt at være en del af Destination Kystlandet