©  Foto:

Zleep Hotel Horsens

Dette flotte nybyggede hotel ved Horsens er praktisk placeret ved motorvejen med let adgang til Østjyllands store attraktioner. Kystlandets mest prisvenlige hotel rummer hele 164 velindrettede værelser samt alle de faciliteter som du har brug for på dit ophold. 

Kystlandets nye hotel

Mellem Horsens og Hedensted ligger Europas største rasteplads på hele 270.000 m2. Recharge City, som ligger ved afkørsel 57 Horsens Syd, bliver blandt andet hjem for Zleep Hotel Horsens, regionens nye hotel med en god placering i forhold til Horsens’ og Østjyllands mange attraktioner.

Det nye hotel er et perfekt valg for dig som rejser i bil og gerne vil have kortest mulig rejsetid rundt i det østjyske - både til byer som Horsens og Aarhus og til populære attraktioner som LEGOLAND®. Du har muligvis ikke gågadens shoppingliv lige uden for døren, men til gengæld byder Recharge City på flere restauranter, og hotellet er i sig selv rigtig hyggeligt med gode faciliteter.

 

Overnatning hos Zleep Hotel

Zleep Hotel Horsens rummer 164 værelser. Værelserne er i moderne, skandinavisk design og indrettet med lang kvalitetsseng, godt toilet og bad, arbejdsbord og TV. Som nybygget hotel får du et værelse, hvor alt er spritnyt og lækkert.

Hotellet råder over flere forskellige værelsestyper, så alle behov bliver mødt. Der er enkeltværelser, dobbeltværelser, 2-personers værelser med to enkeltsenge og ikke mindst familieværelser, så hele familien har mulighed for at sove sammen. Familieværelserne er desuden tilgængeliggjort for kørestolsbrugere og gangbesværede. 

På hotellet kan du se frem til en skøn morgenmadsbuffet, adgang til baren, mulighed for afslapning i loungen samt adgang til hotellets fitnesscenter.

 

Book dit ophold

Zleep Hotel Horsens åbnede 1. marts 2024 og er nu klar til at tage imod dig. Du kan booke værelse på Zleep Hotels hjemmeside.

Hotellet er ideelt til flere typer af ophold - til familieferien i Jylland, som overnatningssted i forbindelse med store events i Horsens eller som komfortabelt rast for den gennemkørende bilist. Alle er velkomne hos Zleep. 

 

Det prisvenlige valg

Zleep er en dansk hotelkæde med hoteller i hele Danmark samt udlandet. Konceptet er ret enkelt - kvalitet til gode priser. Skønne værelser, flot design og god service venter, men til priser som er lavere end hos andre hoteller. Zleep Hotel Horsens er således det billigste hotel i Horsens-området.