©  Foto:

Zleep Hotel Horsens

I 2024 åbner et nyt, stort hotel ved Horsens, praktisk placeret ved motorvejen med let adgang til Østjyllands store attraktioner. Det nye hotel kommer til at rumme 164 værelser, samt bar og morgenmads-/lounge område.

Kystlandets nye hotel

Mellem Horsens og Hedensted opføres netop nu Europas største rasteplads på hele 270.000 m2. Recharge City, som ligger ved afkørsel 57 Horsens Syd, bliver blandt andet hjem for Zleep Hotel Horsens, regionens nye hotel med en god placering i forhold til Horsens’ og Østjyllands mange attraktioner.

Det nye hotel er et perfekt valg for dig som rejser i bil og gerne vil have kortest mulig rejsetid rundt i det østjyske. Du har muligvis ikke gågadens shoppingliv eller caféer lige uden for døren, men til gengæld byder Recharge City på flere restauranter, og hotellet er i sig selv rigtig hyggeligt med gode faciliteter.

 

Overnatning hos Zleep Hotel

Zleep Hotel Horsens rummer 164 værelser. Værelserne er i moderne, skandinavisk design og indrettet med lang kvalitetsseng, godt toilet og bad, arbejdsbord og TV. Som nybygget hotel får du et værelse, hvor alt er spritnyt og lækkert. Der er enkeltværelser, dobbeltværelser og 2-personers værelser med to enkeltsenge.

På hotellet kan du se frem til en skøn morgenmadsbuffet, adgang til baren, mulighed for afslapning i loungen samt adgang til hotellets fitnesscenter.

 

Åbner til foråret

Zleep Hotel Horsens åbner 1. marts 2024. Du kan allerede nu booke værelse på Zleep Hotels hjemmeside.