Gå til indhold
©  Foto:

Water of Life - Passion for Spirits

Velkommen hos Water of life - et wonderland for whiskyentusiaster 

I vores webshop og butik/showroom finder du et bredt sortiment af bl.a. whisky, gin, rom, cognac, likører, portvin, vine og champagne. Vi bestræber os på at kunne levere markedets bedste produkter, inden for disse kategorier til en god pris. Finder du ikke det du søger efter, er du velkommen til at tage kontakt til os, og vi vil hjælpe dig i din søgen efter det rigtige produkt, ud fra dine kriterier.

Water of Life hører hjemme på Mejeritorvet i centrum af naturskønne Brædstrup i Bakkelandet nord for Horsens. Nærvær og lokalt kendskab er i højsædet. Det er også i butikken i Brædstrup at Water of Lifes events og smagninger finder sted. Disse arrangeres flere gange om året, og der smages både whisky, rom og gin. Vores smagninger har et begrænset antal pladser for at kunne værne om oplevelsen af at lære at nyde spiritussen. Hvis du ikke har fået plads på et af vores kurser, tilbyder vi dog også vores service og ekspertise ud af huset og laver smagninger til f.eks. kunde- eller personalekursusaftener. Ring gerne og lad dig inspirere til dit næste arrangement.

Om du er til whisky fra Speyside, Lowland, Danmark eller noget helt fjerde, finder du altid et stort udvalg i vores whiskybutik, og vi udvider løbende vores sortiment, så kig gerne forbi ofte og lad dig inspirere af livets vand.

#kystlandet: