©  Foto:

Skjold Optik

Midt på Odders gågade ligger denne optiker med stor ekspertise og et stort udvalg i briller. Her kan du finde det perfekte par solbriller til sommerferien ved Odderkysten fra alle de mest kendte mærker.

Odders passionerede optiker og brillebutik

Hos Skjold Optik elsker de briller. Ganske enkelt. Det dedikerede personale sætter en stor ære i at hjælpe dig til at finde dit næste par briller, som passer perfekt til dine øjne og dit ansigt. Her lægges vægt på at tilbyde høj faglighed og kvalitetsprodukter.

Skjold Optik har eget værksted med eget sliberi så de selv kan slibe, montere og reparere dine briller. Og glassene kommer naturligvis kun fra de allerbedste producenter.

 

Nye solbriller til ferien?

Skjold Optik har et stort udvalg af solbriller til både ham og hende. Butikken fører alle de kendte mærker som Prada, Celine, Gucci, Christian Dior, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga og flere. Så kig ind i butikken og find det perfekte par briller til strandturen til Saksild eller ferien sydpå.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken i centrum af Odder, kan du kigge forbi Skjold Optiks webshop for solbriller, hvor du kan få leveret briller hjem til privaten. Her har du også mulighed for at danne dig et overblik over udvalget før du besøger butikken fysisk.

 

Briller til alle anledninger

Har du brug for nye læsebriller, skærmbriller eller måske skibriller? Skjold Optik har et større udvalg af briller og stel fra nøje udvalgte brands, som hver især repræsenterer kvalitet og erfaring.

Er det tid til briller med ny styrke? Så bestil tid til en synstest hos Skjold Optik, hvor det nyeste digitale udstyr benyttes til at måle op til brilleglas og stel.

 

Udvid Brillegarderoben hos Skjold Optik

Brillegarderoben er et koncept udviklet af Skjold Optik, som gør det muligt at leje briller med stor fleksibilitet. Med brillegarderoben lejer du briller til en fast månedlig pris, og har mulighed for at skifte briller så ofte som du ønsker.

Læs mere om Brillegarderoben på Skjold Optiks hjemmeside.

 

Åbningstider

Skjold Optik holder åbent mandag til lørdag året rundt. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på deres hjemmeside.

Følg også Skjold Optik på Instagram, hvor du kan holde dig opdateret og de nyeste modeller.

 

På shopping i Odder

På trods af sin begrænsede størrelse, byder Odder på et rigtigt fint handelsliv og et centrum med mange specialbutikker. Skjold Optik ligger placeret midt på byens gågade, Rosensgade. Omkring gågaden er der flere hyggelige opholdsrum og spisesteder med udeservering. Nyd f.eks. en god gang, brunch, frokost eller en drink i solen hos Mosters Café på Torvet.

Læs mere om shopping i Odder på denne side.