©  Foto:

Restaurant Himmel & Hav

Smukt beliggende ud til Kysing Strand ligger dette populære økologiske spisested, som frister med lækre retter til frokost og aften. Kom og nyd et godt måltid mad i den stemningsfulde restaurant eller udendørs med en fortryllende udsigt til Saksild Bugt.

Madkunst med gode råvarer

Hos denne traditionsrige restaurant ved Odderkysten, er der et helt særligt fokus på at sikre dig som gæst en særlig smagsoplevelse med de bedste råvarer. Der bruges stort set kun økologiske og bæredygtigt producerede ingredienser. Himmel & Hav har fået tildelt det økologiske spisemærke i guld, der gives til spisesteder med 90-100 % økologiske råvarer. Råvarerne udvælges for så vidt muligt hos mindre lokale producenter.

Restauranten byder på en helt uforlignelig scene for din madoplevelse med en fantastisk udsigt til Kattegat. Fra Himmel & Hav er der egen adgang til Kysing Strand, så det er oplagt at kombinere et måltid mad med en vandretur ved stranden.

 

Skønne måltider til aften, frokost og… mokost

Restaurant Himmel & Hav har et fristende menukort med fokus på retter med fisk og skaldyr. Til frokost kan du eksempelvis nyde et godt stjerneskud, fiskefrikadeller, moules marinees, fisketallerken, burger med fisk eller kød eller den overdådige frokosttallerken ’De syv små bjerge’ med alt, hvad hjertet kan begære.

Til aften kan du nyde en ugentlig, varieret menu med tre eller fem retter. Menuen skifter jævnligt, så du kan få en ny oplevelse ved hvert besøg.

Alternativt kan du prøve den populære pizzabuffet ’Vikingepizza’ med pizza og salat ad libitum. Pizzaerne bages i egen udendørs stenovn.

For en yderst lækker brunch oplevelse kan vi anbefale Himmel & Hav’s ’mokost’, som serveres i weekenden fra 10:00 til 11:45. Her kan du få en god start på dagen med små retter som råmarineret rødfisk, gedepølse fra Tunø og anderilettte med rosmarin.

Himmel & Hav har en større vinmenu, der naturligvis består af økologiske, bio-dynamiske vine og sågar naturvine, hvor der ikke er brugt tilsætningsstoffer. 

Du kan se hele Himmel & Havs menu på denne side.

 

Åbningstider og bordbestilling

Restaurant Himmel & Hav holder åbent fredag til søndag hver uge. På deres hjemmeside kan du se de eksakte aktuelle åbningstider.

I er velkomne til at kigge forbi uanmeldt, men vi anbefaler, at I booker bord på forhånd. Bordbestilling kan foretages online på denne side eller telefonisk.

 

Køb Himmel & Hav med hjem

Himmel & Hav producerer alle sine røgvarer i eget røgeri. Du har som gæst mulighed for at købe røget laks med hjem til frokostbordet i privaten, i sommerhuset eller campingpladsen.

Prøv også husets egen orangemyrevodka, der får sin karakteristiske citrussmag fra de præcis 55 orangemyrer, der bliver tilføjet til hver flaske. Et godt bud på en anderledes gave eller souvenir.

 

Hold din fest hos Himmel & Hav

Restaurant Himmel & Hav har stor erfaring i afholdelse fester og selskaber. De råder over flere forskellige lokaler til afholdelse af din fest. Det er muligt at booke selve restauranten eller telte i forbindelse med restauranten. Derudover råder Himmel & Hav også over en charmerende ramme i Ørangeriet hos Økologiens Have og det hyggelige ’Haverummet’, der ligeledes ligger i den økologiske besøgshave.