©  Foto:

Nygaardferie

Nyd den landlige idyl på en rigtig bondegård og overnat i skønne lejligheder med fine faciliteter. Hos Nygaardferie er der god plads til leg og hygge og ikke mindst at klappe og beundre de mange søde dyr.

Bondegårdsferie i Østjylland

Langt ude på landet, men alligevel kun 10-15 kilometer fra Horsens, Vejle og Juelsminde, kan du opleve ægte bondegårdsidyl og masser af fred og ro. På en gammel slægtsgård fra 1700-tallet, bor Randi og Per i dag og driver landbrug med hyggen i centrum. Her er masser af forskellige arter af hobbydyr, som skaber liv og glæde på gården. Og du kan opleve den helt særlige landlige stemning med en overnatning i en af gårdens rummelige og veludrustede lejligheder med plads til hele familien.

 

Lejlighederne

Nygaardferie råder over i alt 6 lejligheder. De tre af dem ligger i den ene af gårdens længer. Disse er 80 m2 og har soveplads til 6 personer i soveværelse og værelse. De har alle køkken og bad og stor stue med spiseafdelig og sofagruppe. Og så er der ikke mindst egen terrasse og adgang til havens fine faciliteter. To af lejlighederne har hems, mens den sidste har fire soverum.

Derudover er der også tre lejligheder i en bondegård længere oppe ad vejen. Disse er henholdsvis 80, 90 og 120 m2 – alle med køkken og bad, men ellers med varierende faciliteter. 

Alle 6 lejligheder kan i højsæson kun bookes ugevis, resten af året kan man booke det antal dage, man ønsker.

 

Dyrene

Gårdens mange dyr er et sikkert hit blandt familiens mindste. Her kan I snakke med får, køer, høns, ænder, gæs, kalkuner, kaniner, geder, grise, dådyr, heste m.m. I sommerperioden benyttes der rugemaskiner, så I kan følge udklækningen af små, søde kyllinger.

Samtidig er der rigtig gode rammer for leg og udendørs aktivitet i den store have. Her er der både fodboldbane, gynger, trampoliner, moon cars, legehus og bålsted.

 

Oplevelser i nærheden

Landsbyen Hornum ligger midt på Juelsmindehalvøen ved bakkekammen Bjerrelide. Herfra er der ikke langt til områdets byer, havne, strande og naturområder. Mærk havnestemningen i Juelsminde, tag på shopping i Horsens, tag færgen til øoplevelser fra færgehavnen i Snaptun eller udforsk den skovklædte kyst ved Vejle Fjord.

Samtidig ligger området godt i forhold til motorvejen og de store attraktioner i Østjylland.