Gå til indhold
©  Foto:

Juelsminde Fisk

På lystbådehavnen i Juelsminde finder du denne traditionsrige fiskeforretning, hvor du altid kan få et stort udvalg af friske røgvarer, udskåret fisk, delikatesser og meget mere.

Velassorteret fiskeforretning midt på lystbådehavnen

Juelsminde Fisk er en fiskeforretning, hvor duften af friske røgvarer, nystegte fiskefrikadeller og fiskefileter rammer dig
- sammen med butikkens nostalgiske udtryk, så snart du træder ind i butikken.

Kvalitet og service er højeste prioritet og alle varer er bearbejdet/behandlet i fiskeforretningen. Juelsminde Fisk vejleder gerne med tilberedning og giver lige så gerne inspiration og/eller en god historie. De ansatte har stor passion for deres fag og vil glædeligt assistere dig.

Med det brede udvalg af fisk og skaldyr kan du med stor sandsynlighed finde det, du leder efter. Du er også velkommen til blot at komme forbi og blive inspireret til madlavningen derhjemme.

Foruden fisk, friskrøgede røgvarer, skaldyr og sild i lange baner byder butikken også på en bred palet af delikatesser og diverse specialiteter. 
I sommermånederne byder vi alle kunder velkommen på fiskebutikkens borde-bænke område foran butikken. Området er pyntet i maritimt tema og lægger op til man kan nyde lidt lækkert take-away fra Juelsminde Fisk, mens man nyder en rolig stund med udsigt over Juelsminde Havn.

 

Et centrum for byen i 90 år

I snart et helt århundrede har der været drevet fiskeforretning i bygningerne på lystbådehavnen i Juelsminde. I al den tid har forretningen været et symbol på kvalitet og en medvirkende faktor i udviklingen af havneområdet. Juelsminde Fisk er ikke bare en butik, men også et stykke lokal kulturarv.
Det er et sted, du MÅ besøge under dit ophold i byen.

 

NIOR Bistro

I tilknytning til fiskebutikken ligger det meget besøgte spisested, hvor du kan smage den lækre fisk, der sælges i butikken. NIOR Bistro tilbyder fiskeretter tilberedt fra bunden af køkkenets uddannede kokke. Foruden stedets signatur-ret (det populære stjerneskud) er der rig mulighed for at nyde veltilberedte retter og spændende drikkevarer, mens man sænker skuldrene og betragter Juelsminde Havne-liv.

Der er mange siddepladser både ude og inde. Når solen skinner, har du mulighed for at sidde på terrassen med kig til stranden eller helt nede ved havnekajen med en fantastisk udsigt til vandet, både og masser af liv.

#kystlandet: