©  Foto:

Digitalt kort til oplevelser langs Gudenåen

Med OplevGudenå’s digitale kort, får du overblik over natur- og kulturoplevelser langs hele Gudenåen fra Tørring i syd til Randers i nord. Følg vandre- og cykelruter eller find inspiration til din ferie langs Danmarks eneste flod.

Din guide til oplevelser langs Gudenåen

Med sine 170 kilometer strækker Gudenåen sig over et kæmpe område og hele seks kommuner. Planlægger du en ferie med udgangspunkt i Gudenåen, har du derfor et væld af overnatningsmuligheder, spisesteder, attraktioner og ruter at vælge mellem. Det digitale kort på OplevGudenaa.dk giver dig et simpelt og brugervenligt overblik. Ved hjælp af en overskuelig filtreringsmulighed, kan du få vist lige netop den information, der er relevant for dig.  

Kortet er dermed et godt værktøj i planlægningsfasen af din ferie, men også mens du er i naturen, hvad end du skal på kanoferie, på vandretur på Gudenåstien eller bare holder ferie i et af de spændende områder, der ligger langs med åen.

 

Brug kortet til at finde vej

På kortet kan du få vist vandre- og cykelruter i kommunerne omkring Gudenåen. Ved hjælp af GPS-lokation kan du følge ruterne, mens du er ude i naturen. Du kan også bruge denne funktion til at finde frem til nærmeste indkøbsmulighed, toilet, vandpost eller dit overnatningssted.

 

Besøg OplevGudenaa.dk

Følg dette link og lad dig inspirere til at udforske Gudenå-området. Du kan også læse mere om oplevelser ved Gudenåen på denne side.