©  Foto:

Café Skuden

Ved den skønne færge- og lystbådehavn i Hou ligger dette traditionsrige spisested, som hver dag tilbyder lækker mad og kolde drikke til frokost og aften. Kig indenfor i de hyggelige, maritime rammer til gode madoplevelser til rimelige priser.

Maritim caféstemning i havnebyen

Kun et stenkast fra Hous havn og oplevelser kan du træde ombord på skuden og se frem til hygge, afslapning og festlig stemning – og ikke mindst god mad, der er til at betale.

Skudens menukort består af et udvalg af forretter, hovedretter, desserter og grillretter. Og så serverer de desuden byens bedste pizza. Om du er til stjerneskud, en god steak med kartofler, en caféburger, en seafood pizza eller bare en hurtig rullekebab, så finder du det her.

Om sommeren kan du også kigge ind til lækker, all-inclusive brunch til kun 89 kroner for en god start på dagen. 

Maden kan nydes i den indbydende café, som er inspireret af Hous maritime karakter og byens gamle skibsværft. Alternativt kan du vælge at sidde i den hyggelige gårdhave, der har plads til 18-20 spisende gæster. Du er dog også velkommen til at tage maden med på farten, hvis du vil nyde en god pizza ved vandkanten eller har brug for et hurtigt måltid inden eller efter du skal med færgen.

 

Når du trænger til kolde drikke

Du er altid velkommen til at kigge ind og nyde en kold øl eller sodavand på en varm sommerdag. Skuden har desuden et interessant cocktail-kort med mange af de mest populære drinks. Med åbningstider til langt ud på aftenen er det oplagt at kigge ind til socialt samvær og lidt vådt til ganen.

Og når vinden rusker og det danske vejr viser sig fra sin værste side, så kom ind i varmen til en kop kaffe, te eller varm kakao.

På Café Skudens hjemmeside kan du se den aktuelle menu.   

 

Altid åben

Café Skuden har åbent hver dag fra frokost til sen aften. Og i sommermånederne kan du nyde en lækker brunch allerede fra klokken 10. Du kan finde de aktuelle åbningstider på hjemmesiden.

 

Udforsk Hou

Hou byder på skøn havnestemning, en lækker badestrand, naturoplevelser og aktiviteter til vands og til lands. På denne side kan du lade dig inspirere til dit besøg i Hou.