©  Foto:

Café Kold Kaf'

Ved bredden af Gudenåen ligger Tørring Campings café og kiosk, hvor du i sæson kan købe lækre burgere, kolde is og købe friske forsyninger til kanoturen.

OBS: Tørring Camping og Café Kold Kaf' er midlertidigt lukket og der arbejdes på at finde nye forpagtere til 2024-sæsonen. 

Smagfulde måltider ved Gudenåen

Hvis du har du været ved Tørring Camping, vil du vide, at det ligger ganske idyllisk med Gudenåen løbende ind gennem pladsen. Her ved campingpladsen ligger en café, som er åben for alle – uanset om de overnatter på pladsen eller bare er forbipasserende eller kanofarende, som er på vej ud på den populære sejlads.

Caféen byder på et lille, velsmagende udvalg af saftige burgere, snacks og salater. Burgerne fås i flere varianter, både den klassiske oksekødsversion, mere kreative varianter, kylingeburger og vegetarburger.

Til burgerne serveres pommes frites, snacks og kolde drikkevarer.

Maden kan du nyde inde i caféen, på den solrige terrasse ved vandet eller to-go.

Du kan se hele menuen på Café Kold Kaf´s Facebook-side.

 

Kiosk med god is

I kiosken kan du vælge mellem et udvalg af gammeldags is med mange smagsvarianter, softice og pindis. Her kan du også finde andre drikkevarer som god kaffe, iskaffe, milkshake og lemonade.

I kiosken har du også mulighed for at købe drikkevarer, slik og lignende til kanoturen.

 

Åbningstider

Både kiosk og café er åben i campingpladsens sæson, men vær opmærksom på, at de har forskellige åbningstider. Caféen er åben til aften, mens kiosken også er åben i dagtimerne. I højsæson åbner iskiosken ved frokosttid, men det i skuldersæsonen kan være lidt senere.

Du kan se de aktuelle åbningstider på Facebook.

 

Om Tørring Camping

Tørring Camping er en lille, hyggelig campingplads, som byder på klassiske campingferie samt glamping og hytter. Her er der mange, som vælger at overnatte før kanorejsen på Gudenåen. Pladsen ligger roligt, men samtidig ganske tæt på Tørring centrum med dens indkøbsmuligheder og spisesteder. Der er flere naturattraktioner i det smukke landskab i Gudenådalen samt gode muligheder for vandring og andre friluftsaktiviteter.

Læs mere om Tørring Camping her.

Du kan finde inspiration til oplevelser omkring Tørring på denne side.

Her kan du læse mere om kanosejlads på Gudenåen.