©  Foto:

Blas Kaffe & The

I Odders hyggeligste butik bliver du mødt af et hav af spændende og lækre specialiteter og gaveideer. Hos Blas Kaffe & The finder du noget for enhver sød tand og alle med en god sans for kvalitet.

Lækkerier midt i Odder

Det første, der møder dig når du træder ind ad fordøren hos Blas Kaffe & The på handelsgaden Rosensgade i Odder, er den fantastiske duft af nymalet kaffe og friske teer. Selve indretningen leder tankerne hen imod den gode, gammeldags købmandsforretning, hvor god service og vejledning er i højsædet.

Duft dig frem til den te, du kan tænke dig, nyd en kop friskbrygget kaffe eller få hjælp til at sætte den helt rigtige gave sammen til en, du gerne vil glæde med noget lækkert.

Blas Kaffe og The sætter en ære i, at der skal være noget for enhver smag – uanset og du er til det søde, salte eller bitre. Derfor finder du altid et nøje udvalgt sortiment af spændende produkter. Personalet står klar til at vejlede dig til det helt rigtige køb baseret på dine præferencer.

 

Kaffe og the af høj kvalitet

På hylderne finder du mere end 100 slags te og et varieret udvalg af kvalitetskaffe, som ikke kan sammenlignes med produkter fra supermarkedet. Blas har flere forskellige egne kaffeblandinger samt flere typer af aromakaffe tilsat spændende smag.

Te-elskere kan se frem til et eldorado af frisk te. Hver uge modtager butikken en palle frisk te, og der er ofte nye varianter på hylderne.

Og så byder Blas ikke mindst på fremragende te og kaffe to-go!

 

Specialiteter for enhver smag

Butikken byder desuden på et stort udvalg af andre specialiteter og delikatesser. Der fristes med chokolade fra bl.a. Summerbird og Aalborg Chokoladen og lakrids fra Johan Bülow og Bagsværd Lakrids. Du kan finde vin, spiritus og specialøl og alt fra pesto til marmelader og honning. Og så har Blas også et godt udvalg af produkter til tapas.

 

Brugskunst og forkælelse

I Blas Kaffe & The’s brugskunstafdeling har masser af gaveideer og pyntegenstande til en pris, som er til at betale. Her kan du finde den perfekte gave til en du holder af eller få ny inspiration til indretningen derhjemme.

Du finder også lækre cremer, olier, scrubs og sæber og andre wellness-produkter. fra Badeanstalten.