Gå til indhold
©  Foto:

Bakkegaardens Bed & Breakfast

I den idylliske landsby Haldrup ved Horsens Fjord finder du denne private overnatningsmulighed i rolige omgivelser og med fantastisk udsigt. Denne bed & breakfast er din perfekte base på vandre- eller cykelferien i den skønne natur ved fjorden.  

Bed & breakfast ved Horsens Fjord

Kun et par kilometer fra Horsens, kan du se frem til ophold i fredelige og smukke, landlige rammer. Hos Bakkegaardens B&B står værterne Bente og Henning klar til at tage imod dig med åbne arme, god service og fine faciliteter. Der er ikke langt fra Bakkegaarden til byens aktiviteter og spisesteder, men det mærker du ikke i Haldrup, hvor bølgende marklandskab og stråtækte bindingsværkshuse skaber en afslappende atmosfære.

 

Udforsk den skønne natur

Bakkegaarden ligger i kuperet landskab ved nogle af lokalområdets mest populære vandre- og cykelruter. Den populære rute rundt om Horsens Fjord går nært forbi grunden. Det samme gør den nye banesti mellem Horsens og Odder. En overnatning hos Bakkegaardens B&B kan være det velfortjente hvil, der giver dig kræfter til resten af turen.

Er du til golf, så ligger en af Jyllands bedste golfbaner, Stensballegaard Golfklub, kun et par kilometer fra Haldrup.

 

Værelser og faciliteter

Som gæst kan du overnatte i et af de tre behagelige værelser, der alle har en skøn udsigt over Horsens Fjord. Du kan frit benytte de to fælles baderum, tekøkken og fælles opholdsstue med adgang til altan.

Alle værelser og fællesstue har TV med både danske og udenlandske kanaler, og der er fri adgang til wi-fi.

Sengetøj, linned og håndklæde kan du lade blive hjemme – det er inkluderet i prisen.

Du kan frit benytte de udendørs arealer ved gården og snakke med gårdens får.  Der er desuden gode parkeringsforhold.

Morgenmad kan tilkøbes. Det kan være tag-selv i tekøkkenet og fra køleskab, der forsynes med alt godt til en god start på dagen. Alternativt kan morgenmaden serveres for jer. 

 

Priser og booking

Følg dette link for at se priser for de enkelte værelser og book dit ophold.

Har du specielle ønsker til din overnatning, så kontakt gerne værterne Bente og Henning og forhør dig om mulighederne.

#kystlandet: