Gå til indhold
Sommerhus i Kystlandet

Sommerhuse i Kystlandet

Foto: Mette Johnsen

Sommerhusferie kan bare noget. Her får du plads, hjemlig hygge og nærhed til både natur og Kystlandets hyggelige byer. I Kystlandet finder du det helt rigtige sommerhus til din ferie i Østjylland - året rundt!

Sommerhusferie ved østkysten

Stort, småt, hyggeligt, luksuriøst, simpelt eller kystnært? Et sommerhus er den perfekte ramme om din ferie i Kystlandet uanset årstiden. 

Her finder du sommerhuse, der passer til både varme somre og kolde vintre, og som indbyder til afslapning, ro og nye oplevelser.

Sommerhusferie året rundt

Sommerhusferie er lig med masser af plads til lige netop det, du og din familie har lyst til. Og det er ikke kun en fantastisk ferieform om sommeren. Feriehusene står klar til at tage imod dig og dine kære på alle årstider.

Efterårets blæsende dage giver rig mulighed for at flyve med drage eller gå en tur i skoven og samle kastanjer til kastanjedyr.

Om vinteren kan I besøge hyggelige julemarkeder og små gallerier, inden I vender hjem til sommerhuset, slumretæppet og brændeovnens knitren.

Vinterbadning er også populært som aldrig før. Tør du prøve kræfter med det kolde gys? Mange sommerhuse ligger så tæt på stranden, at I hurtigt kan spæne tilbage og få varmen.

Foråret er også fantastisk i et sommerhus. Når det milde vejr vender tilbage, strømmer både lokale og turister til kysten for at dyppe tæerne i vandet, fange krabber fra badebroerne og smage de første isvafler
 

Vidste du, at der i Kystlandet er outdoor-oplevelser til ethvert niveau? Danmarks smukke natur opleves allerbedst til fods eller på en cykel. Find den perfekte rute til netop din familie.

Mere om Kystlandet

Vandretur på Kaninoen på Endelave med familie
Byer og øer
Unik overnitning hos Holmely
Unikke overnatninger i Kystlandet

#kystlandet: