Tunø ferie

Spis og sov godt på Tunø

Foto: Kristoffer Loft

Tag ø-stemningen helt ind og bliv på Tunø et par dage. Vi guider til gode spise- og overnatningssteder på Tunø.

Spisesteder på Tunø

Liste
Kort
Restauranten hos Mejeriet Tunø
Foto: Mathias Degn Olesen

Restauranten hos Mejeriet Tunø

Mejeriet Tunø er Tunøs centrale samlingssted. Her kan du nyde dejlige måltider til frokost og aften på den solrige terrasse med fantastisk udsigt eller inde i varmen i den stemningsfulde restaurant. 

Læs mere
Tunø Købmandsgård
Foto: Destination Kystlandet

Tunø Købmandsgård

På den bilfri ø Tunø er øens eneste dagligvarehandel en vigtig livsnerve for øens beboere. Her kan du året rundt proviantere til dit ophold eller din dagstur på øen eller nyde en kop kaffe og en sandw...

Læs mere
Café hos Stalden - Tunø Minigolf
Foto: Stalden - Tunø Minigolf

Caféen hos Stalden – Tunø Minigolf

Hos Stalden – Tunø Minigolf kan du også forsyne dig i caféen, som bl.a. byder på du franske hotdogs, hjemmelavet toast, salater, nachos og et stort udvalg af is. Du behøver ikke spille minigolf for at besøge caféen.

Gådhaven hos Blåkærgård på Tunø
Foto: Blåkærgård

Caféen på Blåkærgård

Caféen på Blåkærgård serverer friskbygget kaffe, the eller et glas saft samt toast og hjemmebag til den lille sult. I højsæsonen er der pizza pop-up, så du kan nyde en lækker hjemmebagt pizza til solnedgangen.

Sov godt på Tunø

Liste
Kort
Tunø Mejeriet
Foto: Destination Kystlandet

Fra mejeri til badehotel

Mejeriet Tunø er som forvandlet, efter at stedets nye ejere har omdannet øens gamle mejeri til en overdådig hoteloplevelse med restaurant og bar.

Læs mere
Blåkærgård
Foto: Blåkærgård

Blåkærgård

Midt på idylliske Tunø ligger denne gård i drøncharmerende omgivelser. Hos Blåkærgård kan du mærke den autentiske danske østemning med et øophold på et af de fine dobbeltværelser eller nyde en god kop...

Læs mere
To havestole og et bord ned til stranden i Destination Kystlandet
Foto: Soren Nellemann/facefoto.dk

Ægte dansk hygge i feriehus

Book et sommerhus på Tunø gennem Feriepartner Odder-Juelsminde. Husene ligger i området tæt på havnen og i området Stenkalven på nordsiden af øen. 

Læs mere
Par sidder og snakker foran hytte på Tunø Teltplads i Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

Bo i hytte eller telt ved havnen

Direkte ned til en pragtfuld badestrand ligger Tunø Teltplads, hvor du også finder en toiletbygning med bruserum samt køkken. 

Læs mere
Vikingelejr på Tunø
Foto: Christian Worm Gotfredsen

Tunø Vikingelejr

Hold ferie på en hel ny måde på Tunø Vikingelejr. Her må du spole tiden tilbage og nyde det simple ø-liv, som man gjorde for århundreder siden, sammen...
 

Læs mere
Naturlejrpladsen på Tunø
Foto: Christian Kristensen

Naturlejrplads

Slå lejr på denne skønne lejrplads med både grillhytte, shelter og teltplads og gode faciliteter. Pladsen ligger i skøn natur ud til kysten, ganske tæt på Tunø By. 

Læs mere
To venner kigger ind i et shelter i Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

Shelter med havudsigt

Lige syd for Bjerget, det højeste punkt på Tunø, finder du dette shelter med havudsigt. Rul soveposen ud og fald i søvn med udsigt til stjernehimmel og havblik.

Læs mere

Yoga & brunch med havudsigt

Havhuset på Tunø fungerer som den perfekte base for Signe Degn, som tilbyder yoga & terapi retreats og dagsture. Du kan bl.a. starte dagen med en afslappende Yoga-session efterfulgt af brunch - alt med udsigt til Tunø-kystens rolige bølgeskvulp.