øhop i Horsens Fjord med cykelfærgen lille Hjarnø

Nu kan der øhoppes i Horsens Fjord igen

4.5.2022
Forfatter: Line Vinum
Foto: Lasse Torp

Cykelfærgen mellem Alrø og Snaptun gør klar til endnu en sæson med weekendsejlads af cyklister og gående over Horsens Fjord.

Fra lørdag d. 7. maj kan der atter øhoppes over småøerne Alrø og Hjarnø fra Snaptun havn med cykelfærgen Lille Hjarnø, der sejler i Horsens Fjord.

Cyklister og vandrere kan dermed komme hele vejen rundt om Horsens Fjord (52-57 km), og udforske området, der gemmer på en masse spændende kultur-, natur- og smagsoplevelser. Man kan også parkere sin bil på enten Alrø eller Snaptun Havn og blot sejle med cykelfærgen for oplevelsens skyld.

Hvis der er plads på færgen, kan der købes billet på stedet, men det anbefales at booke på forhånd - især hvis man skal tur/retur. Billetter kan bookes via kystlandet.dk eller på cykelfærgens hjemmeside.

Mellem Alrø og Hjarnø sejles med person- og cykelfærgen Lille Hjarnø, mens strækningen mellem Hjarnø og Snaptun foregår med Hjarnøfærgen. Billetten til cykelfærgen gælder også Hjarnøfærgen - en ekstra ø-oplevelse for samme pris.

Man kan kombinere færgerne på forskellige måder. Det er altså også muligt at begynde dagen på Hjarnø og herfra tage færgen videre til enten Alrø eller Snaptun.

Bliv inspireret til turen rundt om Horsens Fjord, se Kystlandets Food Map, der guider til øernes lokale smagsoplevelser, og find yderligere information på kystlandet.dk.

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet
Direktør i Destination Kystlandet

Direktør

helle@kystlandet.com