Samtykke til at modtage markedsføring fra Kystlandet og vores partnere

Med dit samtykke giver du os tilladelse til at sende dig markedsføring.

Med dit samtykke giver du os tilladelse til at sende dig markedsføring på e-mail, SMS, sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram eller Youtube) og via www.kystlandet.dk eller andre hjemmesider med oplevelser, tilbud, konkurrencer og events fra Kystlandet og vores til enhver tid værende samarbejdspartnere (den fulde liste fremgår nedenfor og opdateres løbende, som du kan se her på siden).

Du kan altid afmelde dig igen ved at bruge linket i kommunikationen eller ved at kontakte os.  

I forbindelse med afgivelse af dit samtykke behandler vi personoplysninger om dig med det formål at kunne sende markedsføring til dig og til profilering, så vi bedre kan målrette markedsføringen til dig. 

I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med markedsføring.  

Deltagelse i konkurrencer

Vi behandler de personoplysninger, du giver os i forbindelse med din deltagelse i vores konkurrencer med det formål at kommunikere med dig samt for at kunne sende dig eventuelle gevinster. 

I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med konkurrencer.  

Partnere indgår i markedsføring

Du giver med dit samtykke tilladelse til, at markedsføring fra Destination Kystlandet indeholder information, kampagner og tilbud fra vores partnere jf. listen over partnere herunder.

Listen over partnere opdateres løbende, og du giver med dit samtykke tilladelse til, at Destination Kystlandet kan inkludere nye partnere i markedsføringen uden at skulle indhente et nyt opdateret samtykke fra dig.

Du vil ikke modtage markedsføring direkte fra partnerne på listen – kun via den markedsføring, du har givet samtykke til fra Destination Kystlandet.