Gå til indhold
Urlaub im Küstenland, Horsens, Odder und Juelsminde

Kystlandets VelkomstGuide

Foto: Destination Kystlandet

Hvilke attraktioner skal du besøge? Hvor skal du spise? Hvor finder du de bedste vandreruter? Det og meget mere kan du blive klogere på i Kystlandets årlige velkomstguide, der er spækket med inspiration og tips til oplevelser under din ferie i Odder, Horsens eller Juelsminde.

Velkommen til Kystlandet

Kystlandet er en ny feriedestination i hjertet af Danmark. Her finder du både store oplevelser og små eventyr, hvor du kan få pulsen op eller komme helt ned i gear.

Tag på opdagelse langs Gudenåens eventyragtige strøm eller find de fine, østjyske strande - rolige og perfekte til børnefamilier. Tag en smuttur til de charmerende øer, hvor skuldrene sænker sig, så snart du træder af færgen. Eller spring ud i fjordenes oplagte outdoor-aktiviteter og lad dig tryllebinde af de bjergtagende udsigter ud over vandet. 

Alt det finder du i velkomstguiden og dermed i Kystlandet. Men egentlig plejer vi at sige, at den bedste oplevelse her ligger i mødet med de lokale, som elsker området lige så højt, som gæsterne gør. Kysten er klar, og det er dig, der sætter kursen.

Rigtig god tur!

Se også

Udsigtspunkter i Søhøjlandet - Sukkertoppen ved Klostermølle i Destination Kystlandet
Oplevelser i Kystlandet
Familie står op toppen af sukkertoppen
På tur i Kystlandet
Endelave færgen sejler
Byer og øer
B&B i Rådved, Egebjerg, Horsens
Overnatning

#kystlandet: