Destination Kystlandet
Velkomstguide fra Kystlandet

Kystlandets VelkomstGuide

Hvilke attraktioner skal du besøge? Hvor skal du spise? Hvor finder du de bedste vandreruter? Det og meget mere kan du blive klogere på i Kystlandets årlige velkomstguide, hvor du får råd og tips til oplevelser under din tur til Horsens og omegn. Det er nemlig én samlet guide, spækket med

Velkommen til Kystlandet

Kystlandet er en ny feriedestination i hjertet af Danmark, som forener VisitOdderVisitHorsens og VisitJuelsminde. Her finder du både store oplevelser og små eventyr, hvor du kan få pulsen op eller komme helt ned i gear.

Tag på opdagelse langs Gudenåens eventyragtige strøm eller find de fine, østjyske strande - rolige og perfekte til børnefamilier. Tag en smuttur til de charmerende øer, hvor skuldrene sænker sig, så snart du træder af færgen. Eller spring ud i fjordenes oplagte outdoor-aktiviteter og lad dig tryllebinde af de bjergtagende udsigter ud over vandet. 

Alt det finder du i velkomstguiden og dermed i Kystlandet. Men egentlig plejer vi at sige, at den bedste oplevelse her ligger i mødet med de lokale, som elsker området lige så højt, som gæsterne gør. Kysten er klar, og det er dig, der sætter kursen.

Rigtig god tur!

Se også

Oplevelser
Familie besøger Fængslet
37+ turforslag - lige her
Familie nyder udsigt fra Sukkertoppen
Byer og øer
Græsmark
Overnatning
Hotelseng på Norsminde Kro