©  Foto:

Verdens Mindste Krydstogt

Kom med på en eksklusiv og færdigpakket miniferie i Det Østjyske Øhav, hvor du bliver transporteret rundt til Tunø, Samsø og Endelave i rib-både. På turen venter masser af natur, historie, outdoor-aktiviteter og lokalproducerede fødevarer.

På all-inclusive eventyr i Kattegat

Kunne du tænke dig at opleve Kattegats tre skønne ferieøer Endelave, Samsø og Tunø på et veltilrettelagt tre-dages ophold? Til Verdens Mindste Krydstogt kan du glemme alt om store krydstogtskibe med spisesteder, butikker og underholdning ombord. Til gengæld garanterer vi masser af frisk vind i ansigtet og fart over feltet – for nøglen til dit øhop er lynhurtige RIB-både.

Du kan se frem til en hel dag med spændende oplevelser på hver af de tre øer. Turen er designet med henblik på at give deltagerne en eksklusiv og autentisk helhedsoplevelse, hvor du kan opleve alt det bedste som øerne har at byde på. Programmet spænder bredt og inkluderer store naturoplevelser, unikke madoplevelser, fortællinger fra lokale øboere, og ikke mindst overnatning på skønne overnatningssteder.

 

Tre øer – fire dage

Verdens Mindste Krydstogt både starter og slutter ved færgehavnen i Hou, hvor personale står klar til at tage imod dig. Herefter går turen til Endelave, med et stop ved sælkolonien Møllegrund, hvor du får mulighed for at observere de mange sæler. Over de næste fire dage bliver du budt på et lækkert program af varierede og mindeværdige oplevelser, som vil give dig lyst til at vende tilbage. 

Det hele krydres med lækre drinks i solen, mulighed for at udforske øerne til fods, på to hjul eller på ladet af en traktor samt veltilrettelagte madoplevelser med fokus på øernes særlige DNA.

 

En uforglemmelig, unik og Instagrammable miniferie i 2025

Verdens Mindste Krydstogt forventes at sejle igen i 2025. Hold øje med denne side for information. 

 

Læs mere om Det Østjyske Øhav

Der venter mange skønne oplevelser for enhver smag på Kattegats ferieøer. Du kan finde inspiration til din udforskning af Det Østjyske Øhav på denne side.