©  Foto:

Tanggården - Tangsafari

Dyk ned i en verden af tang på dette videns- og formidlingscenter på Endelave. Køb spændende produkter og få smagsprøver på udvalgte produkter, alt sammen med tang som en bærende ingrediens. Og drag med på eventyr på den populære tangsafari i Kattegat.

Bliv klogere på havets grøntsag

Tanggården er et videns-, formidlingscenter for tang samt et akademi for læring om tang, miljø, bæredygtighed og klima. Tang er en miljøvenlig ressource, der kan høstes uden at udlede CO2. Tang har mange kvaliteter og kan bruges som en sund og smagfuld ingrediens i madlavningen, men også i et væld af andre varer til dagligdagsbrug. Derfor har mange fået øjnene op for dets potentiale som et markant element i fremtidens produktion.

På den østlige del af Endelave kan du besøge tanggården, hvor du kan se, smage, høre og lære om tangens forunderlige verden.

 

Tag med på tangsafari

Tang har optimale vilkår i Danmark, hvor det vokser overalt ved kysterne. Ikke mindst ved Endelave og resten af det østjyske øhav. Tanggården arrangerer jævnligt tangsafari ved kysten, hvor du kan lære at høste tang og får din egen tang med til hjemmebrug.

Turen inkluderer tre timers tangsafari, smagsprøver og besøg på Tanggården med mulighed for at købe produkter med hjem.

 

For virksomheder og grupper

Virksomheder og grupper kan kontakte Tanggården for at aftale tangsafari eller andre events. Ved Tanggården ligger en foredrags- og eventsal med god plads. Det er muligt at leje lokalerne eller arrangere præsentation om tang, smagsprøver eller spisning.

Kontakt Tanggården på +45 50 40 94 70 og forhør jer om muligheden.

 

Om Endelave

Tanggården ligger på den skønne ferieø Endelave, der byder på smuk natur og charmerende østemning. Drag ud på den populære vandrerute Kaninoen og spot øens kendetegn, de vilde kaniner. Her kan du kan finde meget mere inspiration til dit besøg på Endelave.