©  Foto:

Romdeluxe

Denne rombutik i Horsens-bydelen Stensballe byder på et kæmpe udvalg af rom fra hele verden samt deres helt egen unikke produktion. Du finder også et fint udvalg af anden spiritus i butikken som også udbyder smagninger og andre events.

Romdeluxe - eksklusiv butik og showroom

Romdeluxe befinder sig i moderniserede, men historiske lokaler i Stensballegaard Gods' gamle smedje. I dét øjeblik du træder ind, vil du kunne mærke, at her kræses der for detaljen. Indehaverne Claus, Kim og Michael er nemlig godt og grundigt dedikerede til deres passion for rom, hvilket giver en helt unik butik med et sortiment som du ikke finder andre steder.

  

Udvalg, egenproduktion og historiske flasker

Hos Romdeluxe finder du et stort udvalg af både whisky, gin, andet spiritus - og ikke mindst rom, rom og mere rom. 

Romdeluxe forhandler mærker fra et væld af store kendte og mindre kendte mærker, og det er indehavernes sans for kvalitet som former udvalget. 

Det helt unikke ved Romdeluxe er dog deres egne aftapninger; Romdeluxe Collections. Her finder du blandt andet deres Wild Series Rum, Collectors Series, Limited Batch Series og Selected Series - hvor der i hver serie er mange forskellige varianter, der varierer i både smag og styrke, og er tappet fra særligt udvalgte fade.

Se hele Romdeluxes egen produktion her og husk at spørge personalet i butikken - der er nemlig ofte en fantastisk historie tilknytte hver flaske.   

For de inkarnerede rom-entusiaster forhandler Romdeluxe også historiske flasker, der fremvises i showroomets display.
Se det aktuelle udvalg af historiske flasker på Romdeluxes webshop

 

Vikinger i Kystlandet

Leder du efter en oplagt souvenir fra ferien i Kystlandet? Romdeluxe' romserie 'Vikinger i Kystlandet' hylder lokalområdets vikingehistorie i form af en serie af rom navngivet efter Kong Hjarne, Dronning Alrune og Prins Endlau, som har lagt navn til øerne Hjarnø, Alrø og Endelave. Og som noget nyt kan du nu også købe en rom, navngivet efter den store vikingekonge Frode Fredegod. 

På denne side kan du læse mere om vikingerommen og købe dine egne flasker. 

 

Meget mere end spiritus

Godt nok er indehaverne særligt dedikerede til rom, men de sælger meget andet spændende i butikken, som rummer et godt udvalg af specialiteter. Her finder du et stort udvalg af specialøl, vine, tilbehør, mixers, garnishes og gavekurve- og æsker, der er perfekte til værtindegaven, mærkedagen, jubilæet eller talegaven. Og husk også at købe nogle af de lækre, prisvindende romkugler fra Nørre Aaby med hjem. De har vores største anbefaling. 

 

Smagninger, cocktail-skole og øvrige events

I den bagerste ende af butikken, i et sænket lokale med smedjens oprindelige esse, ligger Romdeluxe's smagelokale. Herinde arrangerer Romdeluxe flere gange om måneden smagninger af både rom, gin, rød- og hvidvin, rosé, portvin - og champagne og kaviar. Et par gange om året kan du også få testet dine drinks-skills, og måske endda lære et trick eller to, når Romdeluxe holder Cocktail Skole. Og når det skal være ekstra hyggeligt, er der live musik i løbet af aftenen. 

Se alle Romdeluxe's spændende events og book din billet med det samme. 

Det er muligt for interesserede at booke smagelokalet til møder, events og arrangementer.
Kontakt Romdeluxe for mere information

 

Leder du efter flere oplevelser i området?

Se vores guide til Horsens Fjord og start din udflugt nu!