Grøn oplevelse
©  Foto:

Restauranten hos Scandic Opus Horsens

I den store lobby hos hotellet Scandic Opus Horsens ligger en indbydende a la carte restaurant. Her bliver der kælet for dine smagsløg til både frokost og aften. Du er meget velkommen til at kigge ind til en smagsoplevelse – restauranten er et besøg værd for alle - ikke kun for hotellets overnattende gæster.

God mad i skønne rammer

Når sulten melder sig, bør du unde dig selv en tur til Scandic Opus Horsens, hvor hotellets spændende restaurant ligger i den store lobby ved hovedindgangen. Her kan du se frem til et varieret udbud af veltilberedte retter med noget for enhver smag.

Et besøg hos Scandics restauranter skal være en helhedsoplevelse. Du bliver mødt af et veldækket bord, god, kompetent service, og ikke mindst mad, som er en nydelse. Restauranten er godt skærmet af fra lobbyens øvrige aktivitet og indrettet med mørke farver som skaber en hyggelig stemning. 

 

À la carte fristelser

Aftenmenuen består af et delikat og varieret udvalg af à la carte-retter. Her er der lidt til enhver smag uanset om du er til fjerkræ, alt godt fra havet eller alt derimellem. Du vil let kunne sammensætte en 3-retters menu med rødder i det danske og nordiske køkken. Retterne er enkle naturlige og med fokus på gode råvarer, som er i sæson netop nu. Steaks og burgerbøffer kommer fra finske Freygaard, som har vundet World Steak Challenge tre år i træk.

Scandic har desuden et omfangsrigt vinkort, og restaurantens kyndige tjenere står klar til at vejlede dig og hjælpe med at udvælge den vin, som perfekt akkompagnerer din ret.

Du kan se hele den aktuelle menu på Scandic Opus Horsens hjemmeside.

 

Nyd en lækker frokost på Opus

Scandic har den samme gode menu til frokost som til aften. Det er oplagt at kombinere en naturoplevelse ved Nørrestrand eller en gåtur i de fire enge med en frokost i restauranten. Hotellet ligger også tæt på Fængslet og Europas største fængselsmuseum. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og besøge restauranten i samme omgang?

 

Booking og åbningstider

Restauranten på Scandic Opus Horsens holder åbent mandag til lørdag hver uge - til frokost kun på hverdage. Du kan se de aktuelle åbningstider på Scandic Opus Horsens’ hjemmeside.

Ring på +45 76 25 72 00 for at bestille bord i restauranten.

 

Krydr madoplevelsen med en overnatning

Scandic Opus Horsens byder på skønne, rummelige værelser og gode faciliteter. Læs mere om overnatning på Opus på denne side og gør måltidet til en del af et ophold.