©  Foto:

Odder Apotek

Dette apotek på gågaden i Odder er din ven i nøden, hvis du får behov for medicin under dit ophold ved Odderkysten. Faguddannede medarbejdere står klar til at rådgive dig og klæde dig på med alt fra håndkøbsmedicin, receptpligtig medicin, hudplejeprodukter og kosttilskud.

Når uheldet er ude

Odder Apotek har siden 1852 forsynet byens borgere og turister med medicin, kropspleje og kompetent, faglig vejledning. Apoteket kan være dig behjælpelig i en lang række situationer, hvis du f.eks. holder ferie i sommerhus eller på en campingplads ved Odderkysten eller blot er gæst i byen. Måske har du ikke fået pakket din medicin i kufferten, måske er du plaget af pollenallergi eller tørre læber eller måske har sønnen slået knæet på boldbanen, så han har brug for at få renset et sår og et plaster. Måske mangler du en tandbørste, en hudcreme, kondomer, myggespray eller en skælshampoo.  Uanset hvad, står personalet klar til at rådgive dig med den faglige viden og menneskelige indsigt som din situation kræver.

 

Har du akut brug for medicin på ferien?

Apoteket har en kombination af receptpligtig medicin og håndkøbsmedicin. Er du kommet afsted på ferien som dansker, kan du blot kontakte egen læge og få en recept, som er gældende i hele landet.

Som udlænding har du også mulighed for at få udleveret receptpligtig medicin hos danske apoteker. Hvis du kommer fra et andet EU- eller EØS-land, accepterer apoteket udenlandske recepter, hvis den ellers indeholder tydelig angivelse af udsteder og medicin.

Hvis du ikke har en recept, kan apoteket formidle kontakt til dansk lægehus, som kan hjælpe dig med at få udstedt recepten.

 

Besøg apoteket i Odder eller der, hvor du bor

Odder Apotek ligger helt centralt i byen på gågaden Rosensgade. Der er gratis parkering i Odder og rigeligt med pladser omkring gågaden. Apoteket har åbent mandag til lørdag.

Under Odder Apotek er en lang række lokale apoteker, apoteksudsalg og medicinudleveringssteder. Det er dermed muligt at besøge apoteket i blandt andet Saksild, Hou, Tunø, Hundslund, Gylling og Ørting.

Du kan se de nøjagtige åbningstider for Odder Apotek og øvrige lokale apoteker og udsalgssteder på denne side.