©  Foto:

KiDS Coolshop Horsens

KiDS Coolshop Horsens er mere end bare en legetøjsbutik. Det er et 1400 m2 stort oplevelses- og legeunivers, hvor børnene får lov til at lege med legetøjet. Foruden syv adskilte legetøjsafdelinger med legesager for enhver smag, kan du også besøge et mindre legetøjsmuseum.

Det skal være en oplevelse at købe legetøj

Det er ikke uden grund, at KiDS Coolshop Horsens er kåret til årets centerbutik i Danmark og har vundet en nordisk innovationspris. Denne legetøjsbutik på 1. sal af Bytorv Horsens er nemlig noget ganske særligt. Den 1400 m2 store butik er indrettet på en måde, som kan få de fleste børn til at sige ’Wauw’ – og nok også deres forældre. Butikken er indrettet med syv forskellige oplevelsesuniverser, der er placeret om et rundt torv, som ligger centralt i butikken.

Hos KiDS Coolshop har de et mål om, at børn skal have en god oplevelse, når de besøger butikken. Derfor er det også muligt at lege med legetøjet. Og der er god plads til det i det store, rummelige butikslokale.

 

Mor, hvor skal vi starte?

Ja, der er nok at vælge mellem. Kig ind i Adventure-afdelingen og Dino World, hvis du tør. For det rygtes, at der bor en kææmpe tyrannosaurus rex derinde. Og besøg også space & race afdelingen med et væld af køretøjer, actionfigurer, Pokemon, rumlegetøj m.m. Eller besøg girl power afdelingen, hvor der er masser af prinsessestemning og lyserøde farver. Kig også forbi den spændende LEGO-afdeling, der rummer et kæmpe udvalg.

Brug for en slapper? Så gør et hold ved børnebiblioteket, hvor der er et godt udvalg af børnebøger.

Og husk at kigge forbi Peters Legetøjsmuseum inden turen går hjem.  Her kan du se legetøj fra dengang mor og far var unge – og endda ææældgammelt legetøj fra da bedstemor og bedstefar var børn.

 

Åbningstider

KiDS Coolshop Horsens holder åbent alle ugens dage. Du kan se de nøjagtige åbningstider på denne side.

Der afholdes jævnligt børnevenlige events i butikken. Hold dig opdateret om disse og aktuelle tilbud på KiDS Coolshop Horsens’ Facebook-side.

Du finder KiDS Coolshop på 1. sal i Horsens’ butikscenter, Bytorv Horsens, lige midt i centrum. Tag rulletrappen til 1. sal i centret og drej til højre, og begiv dig ind i en verden af legetøj.

 

Tag på skattejagt i Horsens

Hos KiDS Coolshop Horsens kan du hente et skattekort og tage på gratis skattejagt i Horsens for børn. Hvis du svarer på alle spørgsmålene og afleverer dit udfyldte skattekort ved kassen, får du en flot guldmedalje som bevis. Læs mere om Skattejagten Horsens Rundt på denne side.